Helemaal goed

Besteld via webshop en volgende dag al geleverd in winkel in mijn woonplaats.

Goed product, snelle levering

Mandje voor de airfryer moest vervangen worden

Super zaak

Zeer snelle levering

Perfect geholpen!

Ik moest de zuigkop van mijn Rowenta stofzuiger vervangen. Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk en snel kon gebeuren. Via de site kon ik de juiste zuigkop opzoeken, bestellen en de volgende dag in huis hebben. Fantastisch!

Mijn onderdeel gevonden en snel bezorgd!

Ik was heel blij dat ik het onderdeel voor mijn koffiezetapparaat kon vinden! Daarna soepel besteld en snel bezorgd. Helemaal top!

Duidelijk,makkelijk en snel

Duidelijk en overzichtelijke site, ook voor mij gemakkelijk te begrijpen, goede prijs en snel in huis

Had helaas verkeerde artikel besteld. Na een telefoontje hulp gehad bij het opnieuw bestellen van het juiste artikel. Erg vriendelijk te woord gestaan en de medewerker was erg behulpzaam. Ook het retourproces is goed te overzien Zal zeker als het nodig is opnieuw bestellen bij parts

snel, vriendelijk , mee denken

Duidelijk en overzichtelijk

Zondag besteld volgende dag al in huis

Snel gevonden wat ik nodig had en supersnelle bezorgservice

Hoe kan je thuiswerken zonder koffie. Bij PartNL vond ik het direct het waterreservoir dat stuk was gegaan van mijn koffieautomaat. De volgende dag was het reservoir al bezorgd.

Behulpzaam

Het onderdeel dat ik zocht kon ik niet vinden. Via de chat ontving ik later een offerte. Jammer genoeg werd er door een typfout het verkeerde artikel geleverd. Dit werd super snel gecorrigeerd en werd ik ook nog persoonlijk gebeld om het artikel alsnog te verifiëren. De medewerker was ontzettend aardig en behulpzaam en regelde het juiste artikel. De dag erna werd het geleverd.

Arkel zoeken bestellen en volgende dag delvers. Top super . Dank je wel.

Geweldig bedrijf.

Artikel niet in voorraad, toen het weer vooradig was kreeg ik een email.

Duidelijke website en snelle levering en goed verpakt.

Duidelijke website en snelle levering en goed verpakt.

Zeer goede levering

Na bestelling dag erna al geleverd. Ook het juiste artikel, klasse.

Fijne winkel, maar hoge verzendkosten

Fijne winkel met vriendelijk personeel. Ik vind het alleen zonde dat je ook moet betalen om het artikel in de winkel op te halen. De verzendkosten om het thuis te laten bezorgen zijn heel hoog, maar voor het ophalen in de winkel betaal je dus ook terwijl er geen andere optie is.

Super snel geleverd en goed product

Zie bovenstaand

Pretty poor - not likely to use PartsNL again

Poor service rapport. Poor understanding of what I was looking for. Poor schematics shared, which led to the wrong part being sent. And even though I specified the manufacturer's part description and part number from the start, I was sent the wrong part. And ONLY THEN I was told the part I am looking for is not available. Terrible. On the plus side, reasonably good response time. Honestly, AI could have done a much better job of handling this. I would have to be desperate to have to use PartsNL again.

Erg fijn dat ik het artikel de volgende dag al in huis had.

zeer snelle levering!

in de avond besteld, volgende dag geleverd. Direct klus afmaken.

Groot assortiment en snelle levering

Op zoek naar een zetgroep voor mijn Delonghi koffie machine kwam ik al snel iit bij Parts.nl. Verbazingwekkend hoe veel onderdelen zij op voorraad hebben. Na afronding van mijn bestelling kreeg ik al snel een bericht dat zij bezig waren om de bestelling verzend klasr te maken. De volgende dag inderdaad ontvangen. Top bedrijf.

Ik heb altijd bij parts gevonden wat ik zocht

Ze zijn duidelijk met onderdelen zoeken zo heb ik in verleden voor mij Philips koffie er bij besteld en nu voor mij ijskast je kunt je spullen een langere levensduur geven

Na het plaatsen van de bestelling, is het product snel geleverd

zeer positief

zeer vriendelijke dame aan telefoon. Via site PartsNL was alles makkelijk te vinden. Tevens bezorging door DHL was prima

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE