Respuesta del dueño del negocio
Beste E. van Eikenhorst,
Bedankt voor het achterlaten van uw review.
We hebben echter opgemerkt dat u enige bezorgdheid heeft geuit over het feit dat u meer heeft betaald voor een product in onze webshop dan wanneer u hetzelfde product in de fysieke PartsNL winkel zou kopen. We begrijpen volledig waarom u hier vragen over heeft en we willen graag wat opheldering bieden.
Het prijsverschil tussen onze webshop en de fysieke winkel is het gevolg van verschillende factoren die onze bedrijfskosten beïnvloeden. Als voorraadhoudende webshop investeren we aanzienlijk in het onderhouden van een breed scala aan producten in ons magazijn, waardoor we onze klanten een uitgebreide keuze kunnen bieden. Bovendien hebben we kosten die specifiek zijn voor het runnen van een online winkel, zoals webontwikkeling, hosting, verzendverwerking en klantenservice.
Aan de andere kant heeft de fysieke winkel ook zijn eigen unieke kostenstructuur. Hoewel we begrijpen dat het prijsverschil voor sommige klanten verwarrend kan lijken, willen we benadrukken dat we ons inzetten om waarde te bieden, zowel online als offline.
We waarderen uw feedback en nemen deze serieus. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, of ze nu online bij ons winkelen of de fysieke winkel bezoeken.
Groet, Team PartsNL