Overzichtelijke site Onderdeel makkelijk te vinden Scherpe prijzen Snel besteld Volgens afspraak snel geregeld Helemaal top !!!

Prima service!

Deskundig en vriendelijk advies.

prima werkende onderdelen voor nette prijs

Miele stofzuigerslag en HEPA filter, hij zuigt weer als nooit tevoren. enige nadeel, die nieuwe slang heeft géén draaibaar mondstuk/ kop zoals het origineel wel had. verder prima ding

Binnen 1 dag ontvangen

De site is zeer gebruiksvriendelijk, je kan snel het juiste product kiezen op basis van het typenummer van je apparaat. Ik heb `s avonds besteld en de volgende avond had ik de vriesvakklep en vaatwasser korfwielen in huis. Supertevreden!

Het bestelde product is nu bij mij afgeleverd. Ik heb hierover telefonisch contact gehad, en ben zeer tevreden over deze oplossing. Het is natuurlijk erg vervelend als een verstuurd product niet afgeleverd wordt, misschien een idee om de data waarmee vervoerder schermd op te vragen ter controle. Vr. gr. F. Bruining

Goede en snelle service

Bij aankoop de volgende dag reeds verzonden.

Je besteld en krijgt de juiste onderdelen

Heb je een type nummer dan heb je zeker de juiste onderdelen en anders vindt je het ook heel gemakkelijk. Top

Alles goed geregeld bij PartsNl

Past perfect

Snelle levering en de drogerring past perfect. 1 puntje van kritiek : de ring kwam in een grote doos aan, waarom niet met een envelop? Scheelt weer bezorgkosten en krijg je het via de brievenbus ipv bezorgdienst

Mijn bestelling is snel en correct geleverd en ben zeer tevreden over het product wat ik heb besteld.

Top en snel

Uitstekende klantenservice.

Beschadigd onderdeel ontvangen en de volgende dag al een nieuwe ontvangen, klasse!

Vertrouwd bedrijf *****

Origineel onderdeel niet los te koop maar bij dit bedrijf wel. 100 punten en snelle levering

Snelle service , s'avonds artikel besteld volgende dag al in huis , echt fijn

Geweldig product past perfect

Gemakkelijk op te zoeken welk onderdeel je nodig hebt en snelle service

Op tijd geleverd. Goede prijs

Goede site. Goede prijs

Goed product, snelle levering.

Zie bovenstaande.

niet nodig

Duidelijk

Perfecte service!!!

Na opgave van het typenummer werd aangegeven dat het onderdeel voor het betreffende apparaat geschikt is. Vandaag besteld, morgen in huis. Kan niet beter.

Voor het eerst wat bestel bij deze site

Ik heb een pakketten besteld die zou er maandag wezen,het is nu zaterdag, ik heb nog steeds niks binnen via DHL,ben de buurt afgeweest die hebben ook niks ontvangen,ook geen briefje in de bus gehad van hoe en waar ik het kan halen,ik heb DHL gebeld maar daar kom ik niet tussen erg slecht van DHL. M.v.g Peter Glas. Maar DHL zecht dat het wel geleverd is?

Supersnelle levering

Nadat de bestelling was geplaatst jonden wij twee dagen daarna het onderdeel ophalen in de winkel.

Zeer snelle levering

Goede website met serienummers van onderdelen en checks of het onderdeel geschikt voor betreffende apparaat is

Tevreden

Hallo Helemaal tevreden goed in gepakt Groetjes Sandra

Uit voorraad en daardoor snel geleverd.

Slot van onze Hotpoint vaatwasser was defect. Op de website exact dezelfde gevonden, besteld op zondagavond laat en dinsdag werkte de vaatwasser alweer!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE