Top bedrijf.

Snelle service en goede prijs

Via Google kwam ik op deze site terecht, voor mij een onbekende site! Een goede keuze achteraf! De prijs van het onderdeel dat ik besteld had sprak mij wel aan plus de snelle levering de volgende dag! De combi magnetron werkt weer als vanouds! Jullie site is een aanrader. Ben Jacobs.

perfect

goed onderdeel zeer snel geleverd!

Makkelijk het juiste onderdeel gevonden, snelle levering.

Goed product snelle levering

Een glazen plaat besteld voor mijn 18 jaar! oude magnetron De volgende dag al geleverde in een degelijke verpakking TOP

Duidelijke website en supersnelle levering

Snel het juiste onderdeel

Heldere site, goed te zien of het onderdeel ook echt past bij het apparaat. En snel bezorgd. Prima!

Dinsdag besteld woensdag in huis dat was top

Diepvries bak besteld verkeerde geleverd. Het zou fijn zijn als bij de artikelen de afmetingen erbij staan. Nu gedoe met terug sturen. En wij hebben volgens onze info de juiste bak besteld.

SUPER

Goed advies over het te bestellen onderdeel van mijn koffieautomaat. Zeer snelle levering, in een woord Top.

Snel en precies probleemloze levering

Snel en precies probleemloze levering

Snel en goed !

Goede prijs en snelle levering, en goed verpakt

Snel levering. Perfect voor onderdelen.

Super snelle levering

Prima ervaring

Duidelijk, correct en snel

Ongelofelijk snelle levering. Productomschrijving was duidelijk en het geleverd product paste precies zoals omschreven. Eerlijke prijs en zeer nuttige vedio instructie op de website.

Snelle levering, perfect product

Duidelijke info op de website, perfecte omschrijving van het product, snelle levering, word goed op de hoogte gehouden dmv mails voor levering en bezorgmoment.

Supergoed

Veel onderdelen, redelijke prijzen en supersnelle levering. Top.

perfecte levering

Levering en volgen van het artikel perfect georganiseerd

Geheel naar wens verlopen

Website overzichtelijk, keuze en betaling makkelijk, aflevering volgens afspraak. Product werkt goed. Kortom; Prima

Het juiste onderdeel, snel geleverd

Onderdelen zijn eenvoudige te vinden op de website, met alle relevante informatie. Eenmaal besteld wordt snel geleverd.

Heel netjes verpakt en heel snel (zoals) belooft geleverd.

alles ok

snelle levering duidelijke website

Super snelle levering

Overzichtelijke site, super snelle levering!

Groot assortiment en snelle levering

Hey is erg fijn dat Parts L een groot assortiment heeft. Elke keer als er een accessoire van mijn apparaten stuk gaat, vind ik op Parts L de vervanging. Voor een goede prijs en snelle levering dus ik ben heel tevreden

Product paste niet, geld direct terug

Opzetstuk voor ladyshave paste niet, teruggestuurd en daarna werd direct het geld teruggestuurd. Goede organisatie.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE