Goed en snel

Juiste hulp en snelle levering

Fijne snelle hulp via het contactformulier. Hierdoor het juiste onderdeel voor mijn koelkast kunnen vinden. Ook het personeel in de winkel is erg vriendelijk.

Juiste product snelle levering

Super snel geregeld

Perfecte service

De levering was op de gevraagde dag en het vervangstuk voor de stofzuiger paste perfect

Reserveonderdeel was makkelijk te vinden en werd snel geleverd.

100% tevreden!

Product en levering geheel vlgns afspraak verwerkt.Kom regelmatig voor diverse producten bij het afhaal adres.

Zeer goed geholpen in mijn zoektocht naar de juiste onderdelen. Goede klantenservice.

De dame uit de chat heeft mij uitstekend geholpen het juiste onderdeel. Er sting geen foto op de site. Foto van het kapotte onderdeel gedeeld. Juiste onderdeel aangedragen. Super.

Snelle correcte levering

Binnen 24 uur (op zaterdag) snel en correct geleverd. Goede communicatie betreffende volgen levering.

Perfecte knoppen

Al jaren op zoek naar nieuwe bedieningsknoppen voor elektrische kookplaat van meer dan 25 jaar oud. En deze passen. Heel blij mee!

Snel bezorgd en goed verpakt

Aanrader

Geweldig !!!

Snel via de website te vinden; bestellen gaat probleemloos en zeer snelle levering via de dichtsbijzijnde Partswinkel in Velp.

Verkeerde product geleverd en tot zover waardeloze service

Iets anders ontvangen dan op de productafbeelding... In de tussentijd is ook de service nog niet erg meewerkend geweest en zit ik nog steeds met een issue voor de wasmachine. :(

Snel, juiste spullen tegen goede prijs

Duidelijke webshop waarin je eenvoudig de spullen zoekt die je nodig hebt. Prijzen zijn goed en voorraad is top. Binnen 1 dag was alles binnen en kon de stofzuiger weer aan het werk.

Fijne telefonische hulp en goed bereikbaar en snelle levering

slechte service dhl levering nog niet binnen

parts.nl prima, transport dhl waardeloos

Correcte afhandeling en supersnelle toezending

Gewoon perfect

Ik kon het juiste onderdeel niet vinden. Via de chat kreeg ik de vraag typenummer door te geven. Dut gedaan en binnen zeer korte tijd kreeg ik door, met linkje, wel artikelnummer het moest zijn. Aangeklikt, mijn gegevens erbij, betaald en binnen 48 uur artikel thuis ontvangen. Helemaal goed en erg makkelijk

Onderdeel snel in huis

Thermostaat van onze koelkast was stuk, natuur precies in het weekend. Merk en typenummer ingevuld bij google en ik kwam bij PartsNL terecht. In het verleden meer iets besteld. Onderdeel maandag in huis en meteen gemonteerd. Prima hoor PartsNL

Ben voor 100%tevreden.

Goede webshop voor onderdelen

Het was heel makkelijk om een onderdeel voor mijn Dyson steelstofzuiger te vinden. De levering was ook snel.

Aanrader

Zo zou iedere website moeten werken. Geweldig.

Bedankt voor het mee denken en advies

Snel en efficiënt

Gezocht. Gevonden. Besteld. Geleverd. Dikke prima

Snelle en prima service

Parts.nl? Prima!

Remington scheerapparaat online gekocht. Duidelijke website, snel besteld en zeer vlotte levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE