Zeer, zeer snelle levering.

Fantastisch bedrijf had met spoed iets nodig, inderdaad vandaag besteld morgen in huis.

Snel en keurig op tijd

S,middags besteld en de volgende dag al binnen wat wil je nog meer

perfecte service

Ik krijg zelfs de technische tekeningen via de mail om op die manier het juiste onderdeel te kunnen zoeken om het probleem met mijn apparaat op te kunnen lossen. Gewoon perfect. Jan

Ruim assortiment en snelle levering

Duidelijke site, makkelijk bestellen en supersnelle levering.

Tevreden.

Tevreden.

Goed geregeld.

Binnen een dag in huis.

Snel het gewenste onderdeel geleverd tegen prima prijs

Accurate/snelle levering

Prima club om onderdelen te bestellen

Schakelklok voor koelkast in caravan besteld en dat ging razend snel en goed. En makkelijk even in het dorp af te halen.

Duidelijke website, snel geleverd

Snelle, goede levering

Snelle, goede levering

Lampjes besteld en volgende dag geleverd

Zoeken, bestellen en repareren

Alles binnen 1 website met een fijne zoekmachine. Tevens uitleg van reparatie. Echt top!

Artikel paste niet, en naar jullie opgestuurd en de betaling van jullie naar mij, was direct geregeld

Ik kocht een alternatief voor een origineel product (een koelkastlade). Goede info over het product op de website. Product is zoals omschreven en past precies op de plaats van de originele lade. Had gekozen voor aflevering in een winkel in de buurt. Levering en afhalen verliep vlekkeloos.

Goed maar duur

De verzendkosten duur voor een brievenbus pakje. Ook afhalen betaal je nog 2.00 euro voor. Levering prima

Snel gevonden, snel geleverd en perfect passend.

Het stofzuigeronderdeel was gemakkelijk op te zoeken en te bestellen, de prijs goed en de levering snel ontvangen. Het paste prima en was goed in het gebruik.

Top service!

Duidelijke site. Kon het onderdeel wat ik nodig had makkelijk vinden. Volgende dag had ik het in huis. Top!!

3x is scheepsrecht

Ondanks een miskoop begaan te hebben heb ik uiteindelijk door goede hulp toch het onderdeel gevonden wat ik nodig had.

Boven verwachting

Goed geholpen tot het verkrijgen wat ik moest hebben.

Makkelijk bestellen en ook retour

Duidelijke site, goede onderbouwing. Veel op voorraad. Vind de prijzen in vergelijk soms wel wat aan de hoge kant maar als het niet veel scheelt de service waard. Nu verkeerde glasplaat voor koelkast besteld en zonder problemen retour met terugbetaling ook van verzendkosten zelfs zonder bestelling van nieuwe (was niet tijdig leverbaar)

Goede service en snelle levering

Ik kon de onderdelen nergens vinden online maar heb even gemaild en 2 dagen later had ik alles wat ik nodig had

Blij dat ik onderdelen van een dometic koelkast kon krijgen.

Op site goed het product te vinden. Snel geleverd.

Uitstekende service

Ik twijnde over het juiste onderdeel ik heb gebeld en ben heel goed geholpen

Snel, duidelijk en eenvoudig

Makkelijk om de juiste onderdelen voor de juiste machine te vinden. Prijzen zijn prima!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE