Snelle levering en alles conform bestelling

Zeer aan te bevelen.

Snelle levering, duidelijke website

Juiste onderdeel met gemak kunnen vinden op de overzichtelijke website Onderdeel was ook snel geleverd. Voor herhaling vatbaar om er iets te bestellen. Van ons een dikke 10

Perfecte service

In de avond telefonisch contact. Keurig uitgezocht welk onderdeel ik nodig had. Per mail een bevestiging en de volgende dag de bestelling in huis. Perfect!

Snel

Snel en compleet

meestal goed

alles is altiijd goed en snel,maar de laatste levering bakplaat voor oven heb ik op advies van jullie 2 bakplaten besteld ,maar deze zijn niet goed . bakplaten voor oven whirlpool amw 545/1x

Snel en niet te duur

Het artikel werd snel verzonden, was van prima kwaliteit, en niet overdreven duur.

Goede levering

Goede en snelle levering

Alles op voorraad

Ik heb toegestuurd gekregen wat ik nodig had en snel.

Informatief over het verloop van de bestelling

Zelf geen verstand van onderdelen maar enorm geholpen. Goede service.

Goed adres om te onthouden

Duidelijkheid, goede kwaliteit en snelle levering

Binnen één dag geleverd

Duidelijkheid informatie op de website. Betaling via iDeal simpel. Stevige verpakking van de glasplaat voor de ijskast.

Snelle bezorging goede kwaliteit

Over het algemeen goedig vond het wel moeilijk om het product op de website te vinden .via een winkel kreeg ik het nummer van het product

Very good

I am very pleased with my order.

Snel geleverd, goede spullen.

Ik heb een aantal keer hier wat onderdelen besteld. Word altijd netjes en op tijd bezorgd.

top

makkelijk te bestellen en te vinden als je type en serie nummer hebt

Alles naar wens verlopen

PRIMA

Goed geregeld en snel

Product is prima.Bestellen en ontvangen gaat snel

Snelle service!

Onderdeel voor een karcher hogedrukreiniger besteld, binnen een dag geleverd, onderdeel geplaatst en hij werkt weer als vanouds. Ben er blij mee.

zeer tevreden

onderdelen zijn makkelijk te vinden op de site , en worden snel geleverd.

UItstekend.

De deur van mijn droger sloot niet goed meer af. Zelf geprobeerd te maken met seconde lijm wat slechts 2 beurten bleef zitten, toen met ductape dichtgeplakt als ik hem gebruikte. Werkte ook niet goed want hij sloot niet goed, vervolgens m.b.v een lieve buurman onderdelen gaan zoeken want een nieuwe deur von ik te gortig( ook qua prijs). Het enige minpunt vond ik de hoge verzendkosten want het werd gewoon door de brievenbus gegooid. Verder niets dan lof voor Parts nl.

Snelle nette levering

Goed vindbaar en hele snelle levering. Alles netjes verzorgd

De levering van onze thermoskoffiekan was heel snel en de bezorger van DHL en vriendelijke man.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE