De goede onderdelen en snel bezorgd!

Wanneer iets stuk gaat wil je deze onderdelen zo snel mogelijk vervangen. Even googlen en de onderdelen zijn gemakkelijk te vinden. Bestellen en afrekenen kon ook snel en alle bestelde onderdelen zijn een dag later tegelijk bezorgd. Top!

Super bedrijf

Al jaren klant, voor al mijn onderdelen. Van wasmachine , vaatwasser of afzuigings onderdelen. Makkelijk zoeken en altijd een goeie service. Haal het normaal op in Amersfoort maar ivm de huidige benzine prijzen is laten bezorgen goedkoper.

Aanbevelenswaardig!

Snelle levering.....helaas had ik het verkeerde item besteld. Gebeld en de volgende dag het goede item ontvangen!

Goede en snelle service

De ene dag besteld de andere dag al bij het Parts afhaal punt super service en dit onderdeel was verder ook overal niet te verkrijgen.

Het is correct afgehandeld

Geen staatslot graag!!

Goed geregeld

Produkt besteld. Volgende dag in huis.

snelle service en levering

Besteld en de volgende dag kon ik het product in de winkel nafhgalen

slechte service.

Bestellingen kunnen niet samengevoegd worden, want ze kunnen dan de 2de verzendkosten niet terug betalen. Willen dus alleen maar geld innen en niet mee denken met de klant.

In 1 x goed en zeer snel

Duidelijke website met goede foto’s en zeer snelle levering

Super Snel!

22:00 besteld en de volgende dag om 1200 al in huis . Top!!

zeer goede verwerking en afhandeling

overzichtelijke site vlotte verwerking juiste bezorgtijd

super

snelle service juiste product

Beloofd wat ze zeggen !!

Mijn eerste ervaring is zonder meer perfect. Geeft vertrouwen voor de toekomst.

Zeer goede en snelle service

Alle hulp gekregen bij het ruilen van een verkeerd besteld product.

Goed en snel!

Snelle levering van het onderdeel! Kwaliteit is top!

Snel geleverd, past precies

Pompje besteld, volgende dag keurig geleverd. Ingebouwd en onze koffiezetter is weer als nieuw.

Goede site, snel besteld en geleverd.

Vandaag besteld en morgen al in huis.

Snelle en correcte levering

Duidelijk website

Precies wat ik zocht!

Binnen een dag had ik de koppeling (heel klein onderdeeltje) voor mijn staafmixer binnen en kon ik weer heerlijke smoothies maken!

snelle en perfecte levering.

Binnen 1 dag geleverd via duidelijke webshop.

prima geregeld en snel

Een verwarmingselement besteld voor de koffiemachine. Was snel besteld en ook snel ontvangen. Goed onderdeel, werkt perfect.

uitstekende service

binnen andere halve dag had ik mijn bestelling , keurig verpakt, in huis. super.

Bestelling werd zeer snel uitgevoerd. Retourbestelling werd snel en correct uitgevoerd. Geld was binnen enkele dag weer overgemaakt

Snelle levering, precies zoals omschreven en afgebeeld

Prima ervaring, juiste artikel ontvangen

Spare part does not fit my original device

Unfortunately the spare part internal connecting elements with my orange press has changed since I have bought my original press. Leading to the whole assembly not working properly. Sending back the spare part is more or less the same price of the part itself.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE