Alles snel en goed geregeld!
Als 90 jarige kom ik soms ingewikkelde bestelformulieren tegen. Bij jullie super duidelijk plus snelle afhandeling. Bedankt!
Product is goed geleverd en het klopte allemaal precies. Geen complete 5 sterren vanwege de prijs, maar verder alles picobello.
niets aan bovenstaande toe te voegen, behalve dat de prijs ook nog helemaal ok was.
Onderdelen voor mijn Philips speedpro besteld. Snel in huis
Al meermalen onderdelen zoals filters, lampjes van meerjarige apparaten kunnen bestellen. Na eerdere twijfel aan leverbaarheid. Ik ben zeer tevreden met Parts.nl :)
Fijne zoekfunctie die met fabrieksonderdelen nummer ook werkt en gelijktijdig een passend budget optie geeft. Na bestelling keurig op de hoogte gehouden van het order- en verzendproces en snel geleverd. En dat zelfs voor een koelkast van ruim 10 jaar oud!
gemakkelijke web site om stukken te vinden , snelle levering en voordelige prijzen , alles prima in orde
Parts besteld uit voorraad, zou volgende dag geleverd worden. en, in tegenstelling tot andere onderdelen sties, werden de parts de volgende ochtend reeds geleverd !! Top service en ruim assortiment. Aanrader
Beste Michel, Wij hebben van je een e-mail ontvangen waarin je aangeeft dat er per ongeluk een review bij het verkeerde bedrijf is geplaatst. Dat kan gebeuren. Zoals door je gevraagd, hebben wij je inmiddels de juiste link toegestuurd waarmee je de review eenvoudig kunt aanpassen. Beste Michel, Bedankt voor je bericht. Wij vinden het vervelend dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Tegelijkertijd herkennen wij meerdere punten uit je review niet binnen onze werkwijze. Daarom vragen wij ons af of deze review mogelijk bij het verkeerde bedrijf is geplaatst. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar binnen de openingstijden die op onze website vermeld staan. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via e-mail en chat. Voor vragen of hulp is het invullen van een contactformulier dus niet de enige mogelijkheid. Via de track & trace informatie en de app van de vervoerder kun je altijd de actuele status van je bestelling volgen. Zodra een pakket door de vervoerder is verwerkt, wordt deze informatie automatisch bijgewerkt. Daarnaast herkennen wij ons niet in het verhaal rondom retourlabels van DPD, aangezien wij geen gebruik maken van DPD als vervoerder en ook geen retourlabels aanbieden van welke vervoerder dan ook. Retouraanvragen kunnen eenvoudig worden aangemeld via onze retourpagina met ordernummer en e-mailadres. Wij hopen dat bovenstaande voor meer duidelijkheid zorgt. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder. Groet, Team PartsNL
Revisión original
Parts besteld uit voorraad, zou volgende dag geleverd worden. (vrijdag) maandag nog niets ontvangen, zijn onbereikbaar. Je kan een contact formulier invullen, duurt ook lang voordat je antwoord krijgt. Ondertussen maandag bij ander besteld, dinsdag in huis. Dinsdag avond kwam eindelijk het part van PartsNL. Retour zenden moet ook via contact formulier worden aangevraagd, duurt ook weer. Krijg je "als service " optioneel een retour label van DPD, dat je zelf direct bij DPD veel voordeliger kunt kopen. Geen excuses voor te laat leveren - gewoon betalen voor retour Nu nog afwachten hoe lang het duurt voordat geld terug is
Eenvoudig bestellen, eenvoudig geleverd, prima
Snel en goed geleverd. Duidelijke foto’s om te zien dat je het juiste besteld.
Al vaker iets besteld bij PartsNL. Geweldig aanbod, mooie prijzen en een supersnelle levering. Mijn apparaat stond klaar om afgevoerd te worden omdat ik niet veel wilde investeren. Nu gaat het weer een paar jaar mee.
Het was heel duidelijk bij de bestelling van het goederen en de levering is ook vlot gegaan. Dankjewel!
Slecht
Beste Elna, Bedankt voor het achterlaten van je reactie. Vervelend dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt. Volgens de track & trace informatie van DHL is je bestelling momenteel nog niet door DHL verwerkt. Dit is te zien in de T&T die je ontvangen hebt, Wij begrijpen dat dit vervelend is en starten daarom direct een onderzoek bij DHL op. Hier hebben wij je over geïnformeerd. Zodra wij meer informatie ontvangen, nemen wij uiteraard contact met je op. Mocht je vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via e-mail of telefoon. Wij helpen je graag persoonlijk verder. Vaak kunnen wij via onze klantenservice sneller een passende oplossing bieden dan via een reviewplatform. Groet, Team PartsNL
Ik kon snel vinden wat ik nodig had en omdat het op voorraad was, wat je ook kon checken, was het de volgende dag al binnen. Top geregeld!
Bestelling in het weekend (zondag) gedaan, maandag werd het juiste product al geleverd, keurig!
I was very upset.
Dear Viviane, We requested photos of the received items from you by email, but unfortunately we have not yet received them. We have checked the stock in our warehouse, and all items are in stock exactly as shown in the photos and as displayed on our website. We would kindly ask you to send us the photos of the items so that we can further assist you and properly assess the situation. Kind regards, Team PartsNL
Bestelde een onderdeel van een stofzuiger bijna 2 weken geleden. Kreeg niks te horen, geen mail of bevestiging of wat dan ook dat het gestuurd naar de lokale filial is.
Beste Nick, Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je het proces zo hebt ervaren. Bij het plaatsen van je bestelling heb je zelf gekozen voor afhalen in de winkel, waarschijnlijk om verzendkosten te besparen, wat wij uiteraard goed begrijpen. Deze keuze wordt tijdens het bestel- en betaalproces via de website gemaakt en kunnen wij achteraf niet aanpassen. Je hebt op dezelfde dag als je bestelling (8 mei) van ons een bevestigingsmail ontvangen dat het onderdeel naar de door jouw geselecteerde winkel is verzonden. Daarnaast heeft de winkel je op 9 mei per e-mail geïnformeerd dat je bestelling klaar lag om afgehaald te worden. Wij doen ons best om klanten gedurende het hele proces zo goed mogelijk op de hoogte te houden en denken dat dit in dit geval ook is gebeurd. Groet, Team PartsNL
We hebben een borstel voor een steelstofzuiger besteld en dir hebben we binnen twee dagen thuis gestuurd gekregen. Konden we gelijk weer het stof en de hondenharen weer opzuigen.
Vlot, persoonlijk en doeltreffend!
Snelle levering beste kwaliteit mooie prijs
Jammer dat er in Maastricht geen winkel is, mis dit wel na een verhuizing
Ondanks dat er feestdagen tussen zaten werd het product snel geleverd. Kwaliteit is, net als de prijs prima.
Zowel online, telefonisch en ik de aflevershop bereikbaar mbt vragen ! Goeie Zowel
Makkelijke en overzichtelijke website en snelle levering
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE