Goede en snelle service

Dinsdagmiddag besteld , woensdagmiddag bezorgd Wat wil je nog meer

Goede informatie, snel besteld en geleverd

Mijn nieuwe onderdeel om makkelijk onder o.a. het bed te kunnen zuigen, snel geleverd en is volgens mij van prima kwaliteit. Is een origineel Dyson onderdeel.

Hoge verzendkosten, maar verder top!

Mijn volautomatische koffiezetter lekte water. Oorzaak was snel gevonden en met Google zag ik gelijk dat PartsNL mijn gezochte onderdeel verkocht. Hoewel de verzendkosten aan de hoge kant waren (6 euro op een onderdeel van 10 euro), was het natuurlijk niet te vergelijken met vervangen van de koffiezetter zelf. Volgende dag had ik alweer een lekker bakkie koffie! Kortom, hoge verzendekosten, maar verder top.

Geleverd ondanks vertragingen.

Het gekochte onderdeel was op het moment van bestelling niet leverbaar, maar daarover is goed gecommuniceerd en ook gedurende volgende vertragingen werd ik goed op de hoogte gehouden tot uiteindelijk het onderdeel geleverd kon worden.

Een snelle afhandeling en een goed artikel!!

Snelle levering en perfect passend scharnier

Een scharnier van onze wasmachine had het begeven helaas.. Snel online gezocht en besteld bij PartsNL. Levering was al de volgende dag! Het repareren was ff puzzelen maar uiteindelijk gelukt!

Snel

Na informatie snel en het juiste artikel geleverd

Duidelijk en correct.

Snel maar niet secuur

2 setjes bakelieten dragers voor de oven ontvangen zoals besteld. Echter in één setje zit een houdertje waarvan een stukje is afgebroken. Dat afgebroken stukje zat niet in het zakje. Ik heb het toch in de oven gehangen en tot nog toe blijft het rooster op zijn plaats. Jammer van zulke dure dragertjes. De levering was ongelooflijk snel.

Origineel vervangend artikel.

Makkelijk zoeken naar een vervanger van de ffessenbak voor mijn koelkast. Heb online een origineel kunnen kopen en deze is zeer snel geleverd.

en ook nog snelle levering

Snelle levering van degelijke producten tegen een reële prijs.

Snelle levering van degelijke producten tegen een reële prijs.

Erg ruim aanbod en de gedane bestellingen waren snel geleverd.

Altijd vlot, top assortiment

Ik bestel vaker bij PartsNL. Toevallig moest ik nu nieuwe filters voor de koelkast, maar ik was eigenlijk op zoek naar een wandhouder voor een wat oudere handstofzuiger. Niet verwacht, toch weer gevonden. Verzending is altijd supervlot. Dus ik blijf terug komen.

Snel geregeld en niet duur

Duidelijke website voor het zoeken naar juiste onderdeel. De volgende dag kon ik het onderdeel ophalen in de winkel. Wasmachine draait weer als een zonnetje.

Eenvoudig, snel en veilig

Vlotte afhandeling, ik vond mijn product snel en de volgende dag al keurig thuis in veilige verpakking.

Super snel

Mijn verwarmings element van de oven was stuk, Op zondagavond voor 21:00 een nieuwe besteld op Parts.nl Met het invoeren van het typeplaatje snel het juiste onderdeel gevonden. Maandagmorgen werd deze al geleverd. Met hun uitleg video op de website deze in 20 minuten vervangen. Oven werkt weer als nieuw. Zeer tevreden over de snelle levering.

Snel en efficient.

Keurig op tijd geleverd. Uitgebreide communicatie.

Gered door PartsNL

De benodigde onderdelen waren de juiste en goed verpakt en optijd geleverd via een prima werkende website.

verwarmingselement wasmachine

Het verwarmingselement van onze 10 jaar oude Bosch wasmachine was defect door aangekoekte kalk en waspoeder en veroorzaakte kortsluiting. Aan de hand van het typenummer van de wasmachine op de site van PartsNL het juiste originele onderdeel gevonden inclusief een korte instructie video voor de montage. De reparatie is goed zelf te doen. Het onderdeel is binnen 1 dag bezorgd. De wasmachine werkt weer perfect.

Gewoon top

Besteld op zaterdagavond , geleverd op maandag. Beter kan niet

Goede service van de winkel

Winkel in Oosterhout gebeld of een onderdeel op voorrraad was. Erg netjes te woord gestaan ook al was het item niet in de winkel aanwezig. Daarna online besteld. Snel en netjes geleverd, goede communicatie over de voortgang van het pakket.

Van begin tot einde vlekkeloos

Product snel gevonden op site van Parts.nl Bestelling verliep vlot en de levering die te volgen was is ook goed verlopen. Al met al prima winkel.

Goede en snelle levering van het juiste product.

Aan de telefoon klantvriendelijk geholpen en goed advies gekregen. Vervolgens online product besteld en dat werd snel geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE