Snelle levering en scherpe prijs

Een klein onderdeel was hier voor een kleine prijs te krijgen. En het was de volgende dag in huis.

snel en goed

Goed verpakt, levering binnen 2 dagen zelfs als de bestelling in het weekend is geplaatst. Product was 100% oké

Verzendkosten erg hoog

Verder prima

snelle en goede service

Bij contact wordt je vriendelijke te wordt gestaan. Bij een bestelling word deze snel geleverd en wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. top service

Veel keuze en snelle verwerking

Ik kon vlug mijn keuze maken ende bestelling was er de volgende dag al.

Alles netjes ontvangen en snel

Wat ik wilde werd snel gevonden het was het goede onderdeel

Zoals verwacht, maar prijzig

Avonds koelkast onderdelen voor een camper besteld, volgende dag in huis. Degelijk spul. Volgens leverancier origineel. Toch was dit materiaal van flexibeler kunststof wat ik zelf positief vind. Wel erg prijzig.

goede en snelle levering

De aankoop van onderdelen voor mijn strimmer waren op voorraad en de volgende dag al geleverd. Een bijzonder goede ervaring, top.

‘S avonds koolstof filter besteld en ‘s middags al binnen!!

Het juiste onderdeel. Makkelijk te vinden op de site. Snel geleverd.

Snel, maar waarom als pakket

Het benodigde onderdeel werd snel geleverd. Maar waarom on een doosje als pakketpost, terwijl het makkelijk als brievenbuspakketje verstuurd kan worden. Scheelt toch onnodig hoge verzendkosten

Snelle hulp bij het zoeken van het juiste onderdeel.

Ik wist niet hoe ik een deksel van de koelkastdeur moest vinden op de site. De telefoniste heeft prima geholpen.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Twijfelachtig

Voor 1 minuscuul ringetje van 3,99 euro betaal je 5,99 euro verzendkosten. Het wordt afgeleverd in een veel te grote doos. Deze bestelling zou prima in een envelop verstuurd kunnen worden. Beter voor het milieu en voor de portemonnee!

Mijn knopje voor de caravankoelkast werd de volgende dag geleverd. Ben heel tevreden

Snel en goed

Makkelijk bestellen, goed product, snel bezorgd

Duidelijke website. Snel en op tijd levering.

Ik kon makkelijk mijn onderdeel vinden op de website. Het aankoop procedure was duidelijk. Het onderdeel eerst zoals beloofd binnen 1 dag bezorgd.

Juist onderdeel op tijd en in goede staat ontvangen.

Mijn eerste ervaring met PartsNL is prima.

Klachten

Beste medewerkers van Parts, Ik heb een week geleden bij jullie een 5 polig stopcontakt gekocht . Ik heb verkeerd besteld ik heb het gebeeld met jullie colegaa gesproken ze heeft tegeme gezegt dat gaat het goede voor me toe sturen . Maar ik vind het wel jammer heb jullie nog verkerd gestuurd. Ik ben niet tevreden en stuur de andere terug.

Hij past geweldig

duidelijke site en snelle levering.

Duidelijke site waarbij je elk specifiek onderdeel gemakelijk kan opzoeken. Zeer tevreden!!

De droger kreeg een nieuw leven dankzij een simpel onderdeel

Een plastic deurhandel was afgebroken. Parts.nl bleek, na enig zoeken, zeer lange lijsten van typenummers te hebben waardoor je weet dat het vast zal gaan passen. Verder gewoon prima webshop, snelle levering.

Enkele kleine onderdelen voor een B&D Workmate waren voordelig geprijsd en werden zeer snel geleverd. Kortom: prima service !

Makkelijk en zeer snel

Prima website met breed assortiment. Zocht een nieuwe ring voor mn blender. Snel gevonden, besteld en geleverd. Helemaal top

snel en goed geregeld

zie bovenstaand