GEKREGEN WAT IK HEB BESTELD EN IDD DE VOLGENDE DAG

Heb goed ervaring met Parts NL ,besteld er zeker weer als ik iets nodig heb.

Goed en snel

Snelle en goede bezorging

Net voor het weekend besteld en op maandag reeds in de brievenbus. Nette goede service

Goede producten en snelle levering

Na een kleine zoektocht naar onderdelen hier uitgekomen. Snelle levering en voldoet volledig aan de verwachtingen.

Okidoki

Het produkt (werd) wordt prima en produktbeschermend ingepakt, zoals het hoort, en jullie doen dat dus ook zeer zeker. Bij het produkt zelfwordt een mooie, duidelijke handleiding geleverd. Het is vrij eenvoudig stevig en vast inelkaar te zetten, zeker de extra produkten die bijgeleverd worden om het produkt (kastje) vast aan de muur te maken is ook helemaal okee. Gewoon allemaal goed, en jullie zeker indien nodig van onze kant nog van ons horen. Grtjs Hans van Gasselt

De juiste levering op de juiste tijd

Ik kreeg mijn bestelling adequaat verpakt op de juiste tijd geleverd. Het onderdeel was gemakkelijk te bestellen

Uitgevoerd als toegezegd

Kan geen verbeterpunt noemen, duidelijke site, correcte informatie, levering volgende dag (maandag!).

Omdat niet helemaal duidelijk was welk artikel ik moest hebben had ik contact gezocht met servicecenter. Binnen 24 uur reactie en gelijk besteld. Ook supersnel bezorgd

Goede zoekmogelijkheid.

Paste perfect. Heel tevreden

Perfect.

Ik kan PartsNL absoluut aanbevelen, omdat je door hun goede site niet voor verrassingen komt te staan. Ik was op zoek naar een onderdeel voor de Nescafe Golce Dusto. Toen ik het vermeende artikel had gevonden kon ik dit controleren door het typenummer van mijn apparaat in te voeren. Ook kreeg ik het nuttige advies te kijken naar nog een te vervangen onderdeel dat mogelijk mijn storing veroorzaakte. De bestelling was in 1 minuut gedaan `s avond om 21:00 uur en ik kreeg direct per mail een indicatie dat het de volgende dag tussen 10:00 en 13:00 zou worden bezorgd door DHL. De volgende ochtend werd mijn bestelling voor 11:00 uur bezorgd door DHL. Topklasse!

Goede webshop met zoekfunctie en snelle levering

Van een wat ouder apparaat zocht ik een onderdeel. Via de zoekfunctie snel gevonden en nog blijer toen het binnen 2 dagen geleverd was. Dank

Supersnel geleverd

artikel snel gevonden, besteld en de volgende dag al in huis!

Nette prijs en snelle levering

Bestelling van Bosch 00621811 uitloop verdeler. Duidelijke omschrijving en nette prijs. Prettige site voor het weer werkend krijgen van je apparatuur

Top service!!

Onderdeel besteld, dag later verzonden en nog een dag later thuis (België) toegekomen! Top! Aanrader!

Goede site, supersnelle levering

Goede en duidelijke site. Zondag besteld, maandag geleverd!

Officieel onderdeel, snel geleverd.

Bij ons ging op zaterdag de hendel van de wasmachine (Bosch) deur stuk, een nieuw officieel onderdeel besteld bij Partsnl.nl en snel geleverd, het onderdeel is goedkoper om te bestellen bij Partsnl.nl dan bij Bosch zelf het scheelde ongeveer een €22 dus dat was een simpele keuze, na de bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden via mail hoe het staat met de levering(postNL). Erg blij mee dat het defect op deze manier op te lossen was tegen een fractie van de prijs.

Snel

Goede heldere site en snelle levering

Kon het gewenste artikel makkelijk vinden op de site. Prijs is concurrerend met anderen. Levering conform afspraak.

Super correcte en snelle afwikkeling

Zowel bij bestelling als ook bij retour zending goede telefonische informatie en snelle afwikkeling

Op zondag middag bestellen en op maandag om half 12 het pakketje in huis, top! Duidelijke uitleg op de site om het juiste artikel te vinden, kortom erg tevreden!

Ook snelle levering bij bestelling in het weekend.

prima service.

Snelle en zorgvuldige levering onderdelen

Op de Website is het duidelijk waar je wat jan vinden. Na het plaatsen van de bestelling de volgende dag geleverd.

PartsNL werkt goed

Ik heb een goede ervaring met PartsNL

perfect

Snel thuis bezorgd, duidelijke omschrijving. Goedkoper dan andere verdelers.

Parts heeft een uitgebreid assortiment. Snelle levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE