Kwaliteit is goed! Bestelling kwam ook snel!!

Het werkte goed, ik zou het zeker nog een keer kopen!

Goede ervaring

Het bestelde onderdeel werd vlot geleverd. Betrof gevoelige electronica. Was deugdelijk verpakt.

Gewoon goed

Snel geleverd, goede communicatie (mail), prijs in orde. Geen enkele klacht hoor

Koelkast

Ik heb een lg Amerikaanse koelkast jammer genoeg is na jaren gebruik de schenktuit afgebroken jammer genoeg zaten er andere klepje op de vervangende trechter dus deze weer retour gedaan geld terug binnen 1 1/2 week dus netjes geregeld ik kom zeker terug bij Partnl

Topper!

Zowel bestelling, aanvullende informatie en snelle levering waren tot volle tevredenheid!

Snel, gemakkelijk

Product makkelijk te vinden op de site, je word keurig op de hoogte gehouden per e-mail. Product voldoet precies aan de omschrijving.

Goed advies dmv chat en snelle levering.

Snel en goed

Zoals het hoort

Super snel geleverd.

Super tevreden over de snelle levering en kwaliteit van de onderdelen. Is door het grote aanbod wel wat lastig om zeker te weten dat je de goede onderdelen besteld, omdat er soms maar minuscule verschillen zijn tussen 2 onderdelen.

Correcte levering, wel jammer dat je indien retour nogmaals de verzendkosten moet betalen

Snel gevonden én geleverd.

Binnen een half uur nadat de glasplaat van onze Liebherr koelkast was gebroken een nieuwe gevonden, besteld en binnen een dag geleverd. Compliment!

zeer vlotte levering

Correcte en snelle levering

dramatisch lange levertijd van bijna 5 maanden

de levering duurde dramatisch lang en het geleverde artikel was niet 100% , ik heb zelf het artikel aan moeten passen door gaatjes moeten boren die er in hadden moeten zitten en er niet in zaten.

Zeer compleet en prima op te zoeken!

Kunststoffen bakje in koelkast snel gevonden via onderdeelnummer fabrikant. Zeer gestructureerd. Dus aanrader!

Gewenst onderdeel makkelijk gevonden.

Een moeilijk verkrijgbaar onderdeel van een oud espresso apparaat kon ik makkelijk vinden. Snelle verzending en de machine werkt weer prima.

Bestelling perfect verwerkt

Zie hierboven

Goed geleverd en correct product

Hetgeen ik besteld heb is netjes op tijd geleverd en mooi en verzorgt verpakt

Snel goed juiste product

Snelle levering wat een pre is! Duidelijke website.

Snel geleverd. Precies wat ik zocht.

Was snel geleverd en wat we zochten we wisten niet precies welke we moesten hebben maar gelijk de goede door de duidelijke omschrijving en foto.

top!

overzichtelijke site, supersnelle levering.

Uistekend

Uitstekend service en snelle levering. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn pakketje was zoek geraakt bij DHL maar zonder problemen een nieuwe afgestuurd. Top

Parts maakt tweede leven van onze koffie automaat een feit!

Onze 8 jaar oude DeLonghi espresso automaat weigerde zo vaak koffie te zetten dat we besloten een nieuwe te kopen. Jammer, want de koffie die er uit kwam was heerlijk. Na een zoektocht op internet ontdekte ik dat vervanging van de zetgroep de storing kan oplossen. Dankzij Parts was het gemakkelijk de juiste zetgroep te bestellen. De volgende dag werkte de koffie automaat weer probleemloos.

Snelle levering, prima product

Snelle levering, prima product, voor de beste prijs

Super! Binnen 24 uur deed de oven het weer!

Mijn oven werd niet meer warm. Na wat YouTube video’s bleek het de gloeispiraal te zijn. Via PartsNL snel de juiste kunnen opzoeken, besteld en hij werd de volgende dag in de ochtend al geleverd. Binnen 24 uur konden we de oven weer gebruiken. Iedereen blij!

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via email.

Goed contact gehad via de chat en zo kwam ik tot de juiste onderdelen, top!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE