Uitstekende levering van nieuwe wasmachine pomp

‘s avonds nieuw pomp voor de wasmachine besteld en de volgende dag al geleverd. Pomp geïnstalleerd en alles werkt weer uitstekend. Top bedrijf PartsNL.

snelle en goede levering

duidelijke site met goede foto van de producten. zodat je goed kan zien welke de juiste is

Prima omdat de levering zoals afgesproken werd bezorgd

Snel en kwalitatief

Goed kwaliteit produc, snelle levering.

Niet goed.

Het nieuw geleverde artikel, (aansluiting op kearcher k4) past niet. zoveel mee gemarteld dat ik het onderdeel beschadigd heb en nu niet meer terug kan sturen.:-(

Zeer snelle service en levering

Super snelle levering van een lastig te vinden onderdeel. Heel blij mee.

Doet wat men belooft.

Goede omschrijving bij het product. Onderdeel voor mijn stofzuiger past perfect!

Perfect!!

Binnen 1 dag geleverd en keurig verpakt.

Vlot antwoord op mijn mail.

Helaas geen pakketje! Maar jullie onderzoeken het omdat DHL aangeeft het wel bezorgd te hebben. Wij wachten het af.

Goede service en snelle levering

Mooi dat je mag kiezen tussen DHL of Post NL

Exact het juiste onderdeel geleverd

Mijn vaatwasser deur viel vanzelf open en dat betekende dat veer of touwtjes defect waren geraakt. Bij het openen van de deur zag ik al een deel van een geknapt touwtje. Deze heb ik dan ook besteld via parts.nl, via de website stond vermeld dat deze ook geschikt waren voor mijn type Neff vaatwasser. En dat klopte! Binnen het uur waren de touwtjes vervangen (zonder ervaring) en eigenlijk was het heel eenvoudig. Altijd fijn dat de juiste onderdelen worden geleverd!

heel snel en het juiste onderdeel toppie

geweldig

parts nl levert correct en snel

snelle afwikkeling van de bestelling door een bedrijf wat goed op orde is.

Snel en goed.

Het onderdeel paste goed.

Juiste onderdeel.

Nooit gedacht dat ik zo’n klein onderdeel zou vinden voor de reparatie van de wasdroger. Top

Prima ervaring.

Top geregeld.

Uitstekende webshop voor herstellingen of accessoires

Ben je op zoek naar onderdelen van oude toestellen of wil je extra accessoires voor een pas aangekocht apparaat, bij PartsNL kan je steeds terecht! Prijzen vallen bovendien erg goed mee en levering verloopt volgens afgesproken plan. Reeds meerdere keren gezocht, gevonden én gekocht bij PartsNL met telkens niets dan positieve ervaringen!

Ondanks weekend snel en correct bezorgd

Binnen 20 uur in de Bus

Juiste product en snel geleverd

Op een vrijdagavond begaf onze wasmachine het. Via google en YouTube achter het probleem gekomen (versleten koolborstels). Dezelfde avond het juiste product kunnen vinden op parts.nl (op basis van productnummer wasmachine, erg handig) en besteld. De volgende ochtend geleverd door PostNL. Erg fijn. De wasmachine doet het weer. Enige min zijn de hoge bezorgkosten daar het product gewoon via de brievenbus is bezorgd (daarvoor hoeft geen 6,95 te worden gevraagd)

Goede service snelle levering

Ik wist niet precies wat ik moest hebben dus de dame aan de telefoon hielp mij door goed door te vragen en legde ook uit far het artikel niet gelijk leverbaar was. Zo kwam het juiste artikel binnen en met de juiste verwachte levertijd. Ze was ook erg vriendelijk

Produkt en levering zoals beschreven, scherpe prijzen.

Super service, snel en makkelijk!

Groot assortiment, gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

super snelle levering

Na plaatsen bestelling, Super snel mails van bevestiging en verzending. Ontvangen op de aangegeven dag top!

Binnen een dag thuis geleverd

Ik had niet verwacht nog ergens een stoffilter voor mijn 30 jaar oude wasdroger te kunnen kopen. Bij PartsNL was het gewoon op voorraad en de volgende dag thuis bezorgd.

Service super

Mooie spullen en veel service.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE