Snel geleverd..goede service

Binnen 24 uur geleverd. Goede service

Overzichtelijke web-side en snelle afhandeling van de bestelling.

Snelle afhandeling van de bestelling en product was goed en netjes verpakt.

Prima prijs en goed geregeld

Uitstekende prijs, juiste onderdeel en snel geleverd.

Geen problemen...

Geen problemen ondervonden bij deze shop dus ik geef vijf sterren.

Goede duidelijke website

Goed duidelijke website

prima service . niets op aan te merken. alles klopte

zie boven

Supersnelle levering

Opnieuw een supersnelle levering van een essentieel onderdeel voor mijn werk. Topservice !!

Geweldig goed verpakte zending

Voor onze koelkast had ik een rubberen afdichting nodig. Deze was geweldig goed verpakt, zodat de afdichting zonder schade verzonden kon worden.

Supper

Snel, goed, en supper handige video's

Goede hulp bij het kiezen van de juiste onderdelen

Goede hulp bij het kiezen van de juiste onderdelen, en duidelijke communicatie over de levering.

Snel en correct

Positief

Snel en goed!

Duidelijke site, snelle weergave en product snel gevonden. Juiste prijzen en snel in huis.

Doen wat ze zeggen.

Onderdeel was niet op voorraad, zou bericht krijgen. Dit gebeurde binnen de toezegging. Onderdeel besteld en werd zoals beloofd geleverd precies volgens toezegging. Zeer goed geregeld

Goede ondersteuning voor bestelling

Telefonisch goed geholpen om de juiste onderdelen te verkrijgen

Grandioos.

Precies wat ik nodig had. Gewoon goed en snel geleverd. Prima adres.

Super snelle levering!

Mijn bestelling van de avond ervoor werd de volgende dag volgens afspraak geleverd. Een kwetsbaar onderdeel was keurig verpakt. Helemaal tevreden!

Makkelijk en snel!

Ik ben geen expert op witgoed, maar had het onderdeel eenvoudig gevonden. Na bestellen was het razendsnel in huis. Top service.

Duidelijk communicatie en snelle levering.

Betrouwbaar.

Bestelling geplaatst en direct wordt het verwerkt. Heel professioneel. Hulde.

Duidelijke site, snelle levering, uitstekende retourprocedure

Ik zocht een onderdeel voor de wasmachine, deze was obc typenummer makkelijk te vinden op de site. Besteld voor 22.00u en levering de volgende dag, echt top! Helaas was het niet het correcte onderdeel, net als de levering is de retourprocedure ook top. Kortom: deze site is een aanrader!

kan niet beter

ik was aangenaam verrast over de snelle levering van het door mij bestelde artikel. De volgende dag al, Per post! Spreekt vanzelf dat voor een volgend reparatie onderdeel ,ik zeker PartNL benader. kon niet beter dus... gr. H

Heel vlotte bestelling en vlugge levering.

Zeer goede service

Goed en snel advies. Van het juiste artikel worden 2 prijsklassen aangeboden. Snelle levering. Netjes verpakt Een aanrader

Te laat zonder enige communicatie

Artikel op 22 maart besteld is 20 juli geleverd. Over levering is niet gecommuniceerd. Stopfzuiger is inmiddels overleden dus kan direct retour

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE