Prima service en snelle verzending.

Product voldeed aan verwachting

Prjma!

Snel, juist en voor een goede prijs

Werd vriendelijk en goed geholpen

Werd vriendelijk en goed geholpen

Goed, snel en goedkoop

Gewoon perfect, niets op aan te merken .

Snelle levering en product is precies zoals omschreven staat .

Service uitstekend

Onderdeel kwam beschadigd binnen ( deuk in doos door transporteur) na melding bij PartsNL werd er direct een nieuwe opgestuurd. Klasse service

Uitgebreid assortiment en prima service!

Het onderdeel wat ik zocht was zo gevonden. Uitstekende toelichting zodat ik zeker wist dat ik het juiste onderdeel had (type en zo). Vlotte levering zodat ik weer snel aan de slag kon.

Een artikel, gevonden en besteld op internet, was de volgende dag al in de door mij gekozen winkel, waar ik het op kon halen.

Snel en correct

Alles klopt! Fijn!

Zeer snel en klantvriendelijk

Onderdeel past en werkt perfect

Ik heb een onderdeel voor mijn Braun silk epil 7 gekocht (scheerkop) gezien het origineel kapot was gegaan. Dit onderdeel werd snel bezorgd en het onderdeel is exact wat ik nodig heb. Ik heb dit opgehaald bij Parts zelf, de man daar was vriendelijk en behulpzaam.

Enorm geholpen

Vriesvakklepje hing er bij en dan begint de zoektocht. Op een sticker in de koelkast staat van alles maar wat is nou echt nodig daarvan om er uit te komen en waar koop je dat? Via internet bij PartsNL uitgekomen en wat een service! Ik werd als het ware bij de hand genomen en kreeg per omgaande een link toegestuurd waarmee ik de juiste klep kon bestellen. Ik had totaal geen behoefte om verder door te snuffelen. Was zo blij met deze service.

Snel en goed

Vandaag besteld morgen in huis en past perfect

Online, e-mail

Goed geholpen en snel

Mijn nespresso apparaat is weer zo goed als nieuw en kan weer een tijdje mee. Door het vervangen van het reservoir. Niet duur en goed.

Groot assortiment, vergelijkbare prijzen en de volgende dag in huis

Groot assortiment, vergelijkbare prijzen en de volgende dag in huis. Ook fijn om te kiezen voor originele onderdelen.

zeer snelle levering

op zondag besteld op maandag geleverd

Eenvoudig en snel

Vinden van het benodigde onderdeel ging supersnel

Prima bedrijf

Zaterdag een nieuw onderdeel voor mijn nespresso besteld en werd maandagmiddag al door DHL bezorgd.

Perfect fijne web site goeie afhandeling

Mijn gekochte product was precies wat ik nodig had snelle afhandeling en duidelijke mails

Vanmiddag besteld morgenochtend in huis

Supersnel en in goede staat ontvangen!!!

snelle service ,goede retourvoorwaardenzeee

zeer netjes en vlot geholpen

De bestelling heb ik de volgende dag ontvangen waardoor ik weer kon wassen.

Snel bezorgd

Duidelijke web site