Artikel verdwenen bij DHL is probleem klant
Ik bestelde op zondag een onderdeel van een afzuigkap welke die dag kapot was gegaan, deze was nogal duur ( E 114,--) dus ( gelukkig ) betaald met mijn Creditcard.( dus voor mij verzekerd ) Het bestel proces verliep vlot en tot mijn verbazing zou het al op maandag geleverd worden , zo snel had ik zeker niet verwacht waarvoor hulde.
Echter u raad het al precies in het uur dat ik mijn 2e Covid vaccinatie haalde stond de bezorger aan mijn deur , geen nood dan haal ik het morgen wel op!
Echter bij het afhaalpunt constateerde men dat het pakketje is 'verdwenen' Dus Chauffeur stond ermee aan mijn deur , pakket is gescanned bij het afhaalpunt waarna ik een mail kreeg om het op te halen , en vervolgens is het daar dus niet meer .
Wiens probleem is dit? wel volgens PartsNL dus die van mij
iedere dag Thuisbezorgd is ook nogal kostbaar, dus heb zelf een vervangend onderdeel geregeld bij de concurrent welke ik Woensdag in huis had bezorgd door TNT in de avonduren ( wanneer particulieren normaal ook thuis zijn ) Dus de afzuigkap doet het alweer en ik zie net dat PartsNL mij nu hetzelfde nogmaals wil sturen, u snapt dat ik niet verwacht dat hetzelfde onderdeel nogmaals kapot zal gaan op korte termijn.
Jammer dat uw bezorgdienst en de follow up daarvan u zo in de steek laat over het bestel proces en de snelheid kan ik u alleen maar
een pluim geven , maar de bezorging tot in mijn handen is toch echt waar het uiteindelijk om gaat.