Snel en correct

Afspraak is nagekomen

Perfecte site en heel snel geleverd

In één keer de goede lade voor mijn diepvries te pakken. Blij mee

Snel en prima product

Snel in huis, redelijke verzendkosten. Prima product voor Bosch mouse.

Artikel was op voorraad en werd de volgende dag geleverd. Klasse!

Het te bestellen onderdeel gemakkelijk gevonden.

Met behulp van merk en serienummer het onderdeel gevonden en besteld. Een dag later in huis.

Uitstekende service

Goede service. Er wordt meegedacht. Het is dus niet alleen bestellen vanuit de webshop, maar ook ondersteuning bieden als dat nodig is.

Prima, snel geleverd en origineel onderdeel

De bak van mijn Philips airfryer was stuk gevallen, dus een nieuwe besteld. Die werd 1 dag later al geleverd.

Prachtige site, snel geleverd, prima prijs

Lastig zoeken met al die onderdelen, Parts maakt t makkelijk! En de volgende dag geleverd.

Snelle verzending, via de site makkelijk juiste product gevonden

Snelle verzending, via de site makkelijk het juiste originele product gevonden.

Groot assortiment. Snelle levering tegen redelijke prijs.

De levering and producten geheel volgens verwachting.

Product als omschreven en snel geleverd. Prima :)

Super gewoon ene dag besteld andere dag in huis.

Snelle nette aflevering

Had een dekseltje voor koffie apparaat nodig. Jullie waren het goedkoopste. Duidelijke foto,s en snelle levering. Gewoon top. Bedankt!

Het juiste onderdeel binnen 15 uur in huis.

Heb rond 19:30 uur in de avond in het bestand van PartsNL de juiste bougie voor onze Atag gaskookplaat gevonden. En de volgende dag om 09:15 uur stond de koerier aan de deur. Echt top om je onderdeel te vinden in het artikelbestand. Bij een volgend probleem wat zich voordoet toch eerst bij PartsNL kijken, en weet zeker dat ik daar snel slaag en betaalbaar.

Zeer snelle aflevering.

Siemens koelkast flessenrek besteld , is de volgende dag netjes in goede verpakking afgeleverd. Ik mis alleen nog een app van parts.nl Ryan

Supersnel geleverd

Ik had een aanloop condensator nodig. Zaterdagmiddag besteld en maandag geleverd.

Geweldige service

Bak voor koelkast besteld, was beschadigd. Dag erna nieuwe, weer beschadigd. Man van winkel Epe is de volgende bak zelf gaan ophalen en controleren!

Snel onderdeel gevonden met zo snel in huis

Vaatwasser had storing probleem kon ik snel achterhalen, via website kon ik de onderdeel snel vinden met de bevestiging dat het past. Binnen twee dagen in huis .

Vlotte levering

Klantvriendelijk en wat een mooie winkel!

Snel bezorgd en zorgvuldig verpakt

Perfekt

snel gevonden, betaalbaar en snel geleverd.

Ik zat omhoog met mijn stofzuigerslang van Miele. Deze was afgebroken aan de stofzuiger, bleef niet meer zitten daar iets afbrak. Ik kon vrij snel vinden wat ik hebben moest en nam het huismerk, tevens iets goedkoper en net zo goed. Duurde twee dagen en had mijn onderdeel al in huis. Monterenen zuigen maar, perfect.

Goede snelle service

Onderdeel snel geleverd

goede website, doen wat er beloofd wordt en prima productkwaliteit

Alles wat er beloofd wordt, wordt na gekomen. snelle levering, prima producten en geheel zorgeloos afgehandeld

Snelle service, scherp geprijsd

Heldere website, echter ik had moeite het juiste en voor mijn apparaat passende onderdeel te selecteren. Klantenservice reageerde snel op mijn vraag. Verdere afhandeling was prima en snel.

snel gevonden, snel besteld, snel in huis en snel opgelost!

Een probleempje met de stofzuiger (Bosch). Het vervangende onderdeel snel gevonden op de site van PartsNL.nl. Het bestelproces was ook al eenvoudig en snel. Het onderdeel binnen de kortste keren in huis, waarna het probleem ook alweer snel was opgelost. Wat mij betreft is PartsNL.nl dus simpelweg een aanrader!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE