De bestelling verliep prima ook geen kwaad woord over PartsNL. DHL is een heel ander verhaal. De bezorger stond met de bus voor de deur maar kon het pakketje niet vinden. Ik zei nog dat ik het geen probleem zou vinden als ze het de volgende dag alsnog zouden afleveren. Dat zouden ze doen..... nee dus. de volgende dag kreeg ik een mailtje waarin verteld werd dat er niemand thuis was. We waren de hele dag thuis en hebben constant zicht op de brievenbus en straat. We konden vervolgens het pakketje zelf 3 km verderop ophalen.
Beste Bert - Jan, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat de aflevering niet zo soepel is verlopen dit is zeker niet de bedoeling. Wellicht goed om te weten dat je bij ons kunt kiezen voor de vervoerder. Standaard wordt aangegeven DHL maar dit kun je simpel aanpassen naar PostNL. Wel goed om te vernemen dat je tevreden bent over ons. Team PartsNL.
Per ongeluk verkeerd product besteld, Kon niet geannuleerd worden. Verzend en retour kosten voor de koper.
Beste Arnoud, Wat vervelend dat je een verkeerd artikel hebt besteld. Zodra er een track & trace wordt verzonden dan kun je de order inderdaad niet meer annuleren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening, wel krijg je de verzendkosten van de oorspronkelijke zending à €4,99 vergoed. Team PartsNL.
Goed doorzoekbare site, hele snelle levering en zeer goed verpakt.
Goed op de hoogte gehouden van voortgang bestelling ….
Fijne keuzes en duidelijk vermeld wanneer ik mijn producten kan verwachten. Bij elke update wordt je ook per mail geinformeerd, dat is fijn!
Fijne website je kan tijdens het bestellen kijken of het onderdeel past op je apparaat. Een min puntje het duurt lang als je het in een winkel van partnl wil op halen.
Ik googelde op een onderdeel waarvan ik dacht dat het niet bestond. Bij PartsNL, na wat typenummers vergelijken, bleek het gewoon op voorraad. Ik had het de volgende dag in huis.
Duidelijk aangegeven wat ik zocht voor een goede prijs en snelle levering.
Snel besteld en geleverd. Erg tevreden. Dankjewel.
in orde geleverd
Kan bijna altijd vinden wat ik zoek en supersnel geleverd
De mail dat je bestelling onderweg is, met de begeleiding van hoelaat de chauffeur er is ervaar ik als zeer prettig.
In kijn zoektocht naar nieuwe scharnieren voor onze koelkast wat dat in een paar minuutjes geregeld. Duidelijk welke type koelkast je moet hebben en alle serienummers laten zich eenvoudig opzoeken. Met 24 uur lagen de scharnieren in de brievenbus. En de goeie! Blij mee.
Vlotte afwikkeling en snelle levering.
De bestelling worden volgens belofte geleverd. Tegen schade van de artikelen zijn voldoende bescherming. - Aftersell Heb ik nog geen ervaring.
Had mijn magnetron snel weer aan de praat
Supersnel
Ik kon het onderdeel wat ik zocht makkelijk vinden op de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Het bestelde product kwam op de beloofde dag aan en is van goede kwaliteit! Zeker een aanrader!
Woensdag besteld, maandag nog steeds niet binnen. Voortaan maar ergens anders kijken. Na herhaaldelijk contact met de klantenservice een nieuwe toegestuurd gekregen en als de eerste toch binnen komt weer contact opnemen. In dit geval dus niet partsnl maar DHL de boosdoener.
Beste Jasper, Inmiddels hebben we contact gehad en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Graag tot ziens in onze webshop! Team PartsNL
Revue originale
Donderdag besteld, maandag nog steeds niet binnen. Voortaan maar ergens anders kijken.
Prima service, vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar,zeer vlugge levering (verzending), 100% een aanrader.
Fijn dat er originele onderdelen te koop zijn, tegenwoordig worden ovens maar met 1 rooster geleverd. Dat is echt te weinig.
Onderdeel voor melkopschuimer snel geleverd.
Zeer ruim assortiment en de volgende dag al geleverd
Snelle levering en vriendelijke damedieme hielp om het goede onderdeel te vinden voor mijn kapotte wasmachinedeur.
Ondanks dat ik eerst een verkeerd onderdeel kreeg toegestuurd, ben ik door de medewerkers goed geholpen met het uitzoeken van een wél passend onderdeel. Bovendien kon het verkeerde onderdeel kosteloos worden geretourneerd De communicatie was vriendelijk en duidelijk.Bovendien werd het wél passende onderdeel snel geleverd.
Revue originale
ondanks het feit dat ik obv het serienr het juiste onderdeel heb geselecteerd kreeg ik van jullie de mededeling dat het niet het juiste was. Op jullie aanwijzingen dus tóch maar het door jullie voorgestelde besteld. Wat ik dus niet had moeten doen, want het past dus niet.... Nu stuur ik het retour; veel gedoe en onnodig kosten. Beetje jammer. Maar wees niet bang; ik bestel weer een nieuwe bij jullie omdat jullie een zeer groot assortiment aan onderdelen kunnen leveren.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.