zeer slechte aflevering

De bestelling verliep prima ook geen kwaad woord over PartsNL. DHL is een heel ander verhaal. De bezorger stond met de bus voor de deur maar kon het pakketje niet vinden. Ik zei nog dat ik het geen probleem zou vinden als ze het de volgende dag alsnog zouden afleveren. Dat zouden ze doen..... nee dus. de volgende dag kreeg ik een mailtje waarin verteld werd dat er niemand thuis was. We waren de hele dag thuis en hebben constant zicht op de brievenbus en straat. We konden vervolgens het pakketje zelf 3 km verderop ophalen.

Slechte retour service!

Per ongeluk verkeerd product besteld, Kon niet geannuleerd worden. Verzend en retour kosten voor de koper.

Perfect en snel!

Goed doorzoekbare site, hele snelle levering en zeer goed verpakt.

Snel bezorgd !

Goed op de hoogte gehouden van voortgang bestelling ….

Goede webshop!

Fijne keuzes en duidelijk vermeld wanneer ik mijn producten kan verwachten. Bij elke update wordt je ook per mail geinformeerd, dat is fijn!

Goede website klantvriedelijk

Fijne website je kan tijdens het bestellen kijken of het onderdeel past op je apparaat. Een min puntje het duurt lang als je het in een winkel van partnl wil op halen.

Verbazend ruim assortiment

Ik googelde op een onderdeel waarvan ik dacht dat het niet bestond. Bij PartsNL, na wat typenummers vergelijken, bleek het gewoon op voorraad. Ik had het de volgende dag in huis.

Duidelijk, snel en goede prijs

Duidelijk aangegeven wat ik zocht voor een goede prijs en snelle levering.

Tevreden klant

Snel besteld en geleverd. Erg tevreden. Dankjewel.

vlot en vlug besteld en geleverd

in orde geleverd

Kan bijna altijd vinden wat ik zoek en supersnel geleverd

Kan bijna altijd vinden wat ik zoek en supersnel geleverd

Erg duidelijk wat en wanneer

De mail dat je bestelling onderweg is, met de begeleiding van hoelaat de chauffeur er is ervaar ik als zeer prettig.

Wat een assortiment en zo snel geleverd

In kijn zoektocht naar nieuwe scharnieren voor onze koelkast wat dat in een paar minuutjes geregeld. Duidelijk welke type koelkast je moet hebben en alle serienummers laten zich eenvoudig opzoeken. Met 24 uur lagen de scharnieren in de brievenbus. En de goeie! Blij mee.

Vlotte afwikkeling en snelle levering.

Leverings volgens belofte

De bestelling worden volgens belofte geleverd. Tegen schade van de artikelen zijn voldoende bescherming. - Aftersell Heb ik nog geen ervaring.

Had mijn magnetron snel weer aan de praat

Super snelle bezorging

Supersnel

Makkelijk te bestellen met een snelle levering van een goed product!

Ik kon het onderdeel wat ik zocht makkelijk vinden op de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Het bestelde product kwam op de beloofde dag aan en is van goede kwaliteit! Zeker een aanrader!

Zending inmiddels aangekomen

Woensdag besteld, maandag nog steeds niet binnen. Voortaan maar ergens anders kijken. Na herhaaldelijk contact met de klantenservice een nieuwe toegestuurd gekregen en als de eerste toch binnen komt weer contact opnemen. In dit geval dus niet partsnl maar DHL de boosdoener.

Zeer goede service

Prima service, vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar,zeer vlugge levering (verzending), 100% een aanrader.

Fijn dat er originele onderdelen te koop zijn, tegenwoordig worden ovens maar met 1 rooster geleverd. Dat is echt te weinig.

Onderdeel voor melkopschuimer snel geleverd.

Zeer ruim assortiment en de volgende dag al geleverd

Goede service en hulp bij het vinden van het juiste onderdeel

Snelle levering en vriendelijke damedieme hielp om het goede onderdeel te vinden voor mijn kapotte wasmachinedeur.

Ondanks dat ik eerst een verkeerd onderdeel kreeg toegestuurd, ben ik door de medewerkers goed geholpen met het uitzoeken van een wél passend onderdeel. Bovendien kon het verkeerde onderdeel kosteloos worden geretourneerd De communicatie was vriendelijk en duidelijk.Bovendien werd het wél passende onderdeel snel geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE