Prima onderneming met snelle levering

Nadat een ophangveer van onze wasmachine gebroken was, heb ik op zaterdagmiddag een nieuwe besteld en die werd maandag afgeleverd.

Krek wa'k wou

Ik heb in heel korte tijd en tegen een heel scherpe prijs ontvangen wat ik nodig had. Precies wat ik wou. Bedankt

Juiste product, snel geleverd

Groot assortiment, prima geprijsd, snel geleverd, jammer van de relatief hoge verzendkosten.

Goed, eerste keer iets besteld, goede service en afwikkeling

Zeer goed en accuraat

Behulpzaam

Zeer klantvriendelijk personeel die goed mee denkt! Oplossend gericht! Snelle levering!

vlotte offerte en snelle levering

na doorsturen gegevens snel offerte. nadien snel geleverd

super!

bestelling gedaan de volgende dag netjes thuis bezorgd ! hier word gedaan wat ze beloven !

Het onderdeel was op voorraad en hadden we de volgende dag, keurig verzorgd (geen mega-verpakking voor een klein artikel), in huis.

Snelle levering duidelijke site

Product snel geleverd. Alleen bij een retour zending ingeleverd bij een Parts.nl winkel kan het wel tot twee maanden duren voordat je je geld terug gestort krijgt. Ik denk niet dat dit volgens de regels is. Jammer ik weet niet of ik hier nog wat ga bestellen.

Product zoals omschreven en zeer snel verstuurd

Snel, goed en duidelijk

Snel geleverd volgende dag als brievenbus pakje, goede website, duidelijke foto’s

Perfecte uitleg,goed geïnformeerd en snel verzonden Een fijn gevoel en zeer tevreden

geweldig bedrijf in Arnhem Presikhaaf

De bestelling ging vlot. Afhalen in de winkel. zeer vriendelijke mensen en zeer behulpzaam top

Jammer dat de bestelling niet in één keer lukte

Helaas was op 6 juli een telefoontje nodig om na te gaan waar mijn bestelling bleef. Volgens de bevestigingsmail was deze op 2 juli verstuurd maar op 6 juli was deze nog steeds niet traceerbaar bij DHL en had ik nog niets ontvangen. Uiteindelijk is mijn bestelling goed afgeleverd.

Uitstekend verwerkt

De bestelde artikelen zijn perfect geleverd.

TOP

Duidelijke site om onderdelen te bestellen en Super snel in huis!!!

Gebruiksvriendelijke website

Simpel artikel te vinden

Niet zoals afgebeeld

Had vloerlijm verwijderraar besteld in een fles zoals afgebeeld maar kreeg het in een pot. Slecht verpakt de bus rolde in de doos heen en weer en de inhoud van de bus kon je buiten de doos al ruiken. Deze bus had ik ook wel in een winkel kunnen halen, scheelde weer verzendkosten.

Duidelijk en efficoent

Duidelijke site en correcte service.

betrouwbaar en vlot geleverd

De enige die het produkt kon leveren dat ik nodig had Binnen 2 dagen in huis. Prima

Super snel en goedkoop

Strimmer spoel besteld omdat ze de helft van de prijs zijn als in een bouwmarkt. En wel origineel. De volgende dag kon ik het al ophalen in de winkel.

Goed product en snelle levering

'S avonds besteld volgende dag geleverd. Vrij lage prijs, dat had ik niet verwacht. Zeker een aanrader dit bedrijf.

Snelle levering, alles goed verpakt gewoon super

Zoals altijd goed verpakt en snel geleverd. Prima.

Het product wat ik bestelde was op voorraad ,goede prijs en snel in huis

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE