Nooit weer partsnl

Ons product zou op 9 juni geleverd worden, op die dag kreeg ik een email dat het niet ging lukken en dat het nu 9 Julie zou zijn. We konden niks kregen geen sorry of compensatie. Het is dat we het bij jullie redelijk goedkoop konden krijgen anders hadden we geannuleerd qat een slechte service.

Vandaag besteld - morgen thuis

Snel en makkelijk om part te vinden, makkelijk bestellen. Volgende dag thuis zoals beloofd. Prima service!

was goed

het paste wat ik besteld had en het kwam ook erg snel fijn was dat

Zeer vlotte levering

Alle onderdelen zijn origineel en de prijs hiervoor is uitstekend.

Perfecte behandeling klantenservice

Hele goede behandeling bij klantenservice ...TOP

super snelle levering

duidelijk en correct

super

erg goed, snel voor een goede prijs het juiste product !

Prima aanbod en lekker snel

Zondag besteld en maandagmiddag geleverd. Dat zie ik graag. Zal hier zeker in de toekomst vaker bestellen als ik iets nodig heb wat ze kunnen leveren.

Makkelijk en snel

Simpel om onderdelen te zoeken en het wordt snel geleverd. Wellicht bij de verzendopties DHL of PostNL servicepunten aanbieden als afleveradres.

fantastisch

Prima en snelle service.

prima en snel

prima en snel

Snel bij Parts.nl

Op internet gezocht naar nieuwe bak in de koelkastdeur en kwam daarbij al snel terecht bij parts.nl Op de site is het goed en gemakkelijk zoeken en de aangevraagde offerte is ook binnen een dag beantwoord. Nieuwe bak besteld en is de volgende dag geleverd . Precies de goede. Bedankt G.Bakker.

Erg snelle levering .

Heel snel geleverd ,keurig en goed ingepakt , zonder dat het een véél te groot pak is voor het te verzenden object. .

Je kiest het product. Valideert of het de juiste type is. Snel wordt duidelijk op de website dat het goed is en tegen welke prijs. Als deze dan ook nog de volgende dag geleverd wordt, zoals aangegeven. Dan wordt je als consument vrolijk van. Vandaar perfect.

geweldig

goed geholpen en snelle levering

Niemand kon mij helpen Parts Nl kon mij helpen prima

Zie boven

Snelle levering goede prijs

Niets op aan te merken. Prima.

Goede en snelle levering zeer tevreden.

Ik was op internet op zoek naar een onderdeel voor mijn afzuigkap. Ik heb gebeld naar partsNL omdat ik het onderdeel nergens kon vinden op internet. De afzuigkap is al oud . Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan door een medewerker. Hij ging zijn best voor mij doen om aan het onderdeel te komen Niet veel later kreeg ik een mail. Hij had het onderdeel gevonden. Binnen een paar dagen had ik het onderdeel in huis. Mijn afzuigkap werkt weer. Ik ben helemaal blij.

Gemengd

Het vinden en bestellen van het onderdeel was super gemakkelijk.. maar daarna was het waardeloos.. dat er problemen zijn met het leveren is algemeen bekend. Maar dat je vervolgens je klanten in het ongewisse laat. Heb bijna 5 maand moeten wachten op het onderdeel en de enige communicatie die er was, was als ik er zelf achter aan belde. Maar uiteindelijk is het onderdeel geleverd en doet m'n stofzuiger het weer..

Snelle levering, goede onderdelen

De afhandeling van de bestelling liep vlot en het artikel was prima. Ik bestelde een stofzuigerslang van niet het originele merk. Het past wel, maar niet zo makkelijk als het origineel.

netjes ontvangen en snel

Bestelling netjes ontvangen wat besteld was.

zeer snel

Mijn fornuis is een oudje maar ik heb toch voor een nieuw onderdeel gekozen. Ik heb alle informatie die op een sticker op mijn fornuis staat vermeld en precies het goede onderdeel gekregen.

Snelle levering, had met de post opgestuurd kunnen worden.

Snelle levering via DHL. 2x een product van ongeveer 1cm besteld wat gemakkelijk met de post opgestuurd had kunnen worden. Zonde van de verzendkosten en natuurlijk het belasten van het milieu.

Tevreden en naar verwachting geleverd

Het was makkelijk zoeken naar het juiste onderdeel, een vaatwasbestekmand.Naast originele ook keuze uit universele modellen. Besteld en geleverd volgens planning.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE