Prima, snelle site, product goed, snelle levering

Prima, snelle site, product goed, snelle levering

Prima bedrijf, hele snelle levering

Altijd keurig, bestelling is er altijd heel snel. Ik bestel er graag

Duidelijke website snelle levering

Prima sites voor onderdelen. Enige is dat de verzendkosten een beetje hoog zijn als je maar 1 klein en goedkoop dingetje nodig hebt dat ook per briefpost gestuurd zou kunnen worden.

Kies. Klik. Bestel. Ontvangen!

Groot aanbod! Correcte prijs! Snelle service! Top!

Levert conform afspraak

Levering was netjes op tijd, goed verpakt en informatie omtrent levering is goed. Kortom een tevreden klant.

Snel

Duidelijke info, levering daags na bestelling, kortom aan te bevelen!

prima ervaring

behulpzaam en snel

Super snelle levering en juiste product

Ze hebben en groot assortiment en gelukkig ook de producten die wij zochten. Alles werd de volgende dag al geleverd. Super!

Snel geleverd!

Veel onderdelen

Super snel geleverd, dag nadien

Kocht al bij parts, vlotjes.

Eerder thuis laten bezorgen, nu afgehaald in Goirle. Geen probleem.

snelle goede service, geen enkel commentaar

De website was helder, kon de benodigde producten snel vinden. Twee dagen later spullen in huis - alles ok. Prima service dus - aanrader!

Keurige service

Nette communicatie met een adequate afwikkeling van de bestelling. Nette prijs voor het gevraagde en zeer snelle levering. Top en blij dat er nog bedrijven zijn die onderdelen kunnen leveren die bij de fabrikant niet meer op voorraad zijn.

Gewoon goed.

Duidelijke site makkelijk zoeken goede comunicatie en snelle levering. En wat fijn is is dat je zelf de leveringsdatum/ dag kunt aangeven.

Snelle levering en betaalbaar

Onderdelen voor mijn Atag gas op glas kookplaat besteld volgende dag in huis. Gelukkig weer kunnen koken op de kookplaat en geen dure reparatie door zelf uit te voeren. Temperatuurvoelers van alle gaspitten vervangen.

Top!!

Ik heb er verder niks aan toe te voegen. Top!!

Fijne site, goedkope parts en snel geleverd!

Had een onderdeeltje nodig voor een koffiemachine. Kon op de website goed filteren omdat je binnen 1 apparaat kan doorklikken op een bepaalde uitvoering/serienummer. De prijs was prima en 1 van de goedkopere die ik kon vinden. Had het onderdeeltje zondagmiddag besteld en het was de dag erna al binnen, wat dus heel snel is. Het enige wat ik jammer vindt is dat er niet naar de grote van je bestelling word gekeken qua verzendkosten. Deze waren namelijk €5,- en voor een onderdeel van max 100 gram (wat ook makkelijk in de brievenbus past ) is dit jammer. Echter is de machine voor totaal 12 euro gemaakt dus wij zijn weer blij!

Bestelde past precies geweldig

Gegevens doorgestuurd van de koel vries combinatie en kreeg direct het deel wat ik wilde hebben

supersnel

juiste onderdeeltje supersnel geleverd zeer content mee

Zeer snel

Supersnelle levering. Thx.

Duidelijke website, snelle levering

Ik moest een onderdeel hebben voor onze afzuigkap en had deze deze snel gevonden. Parts.nl was ook nog eens de goedkoopste. En een snelle levering. Wat wil je nog meer.

Ruime keuze en snelle levering.

Ondanks dat het ging om een al ouder model en het stuk dat ik nodig had niet in voorraad was had ik het na 2 werkdagen al in mijn bezit. Goede service

Gewoon goed

Had een kunststof klepje voor de diepvries besteld was een paar dagen later binnen was goed verpakt en prima bezorgd.

Perfecte afhandeling van het door ons bestelde

Het bestelde op de afgesproken tijd ontvangen

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE