Snel geleverd, artikel in perfecte staat en doet wat het moet doen.

Zeer goede prijs voor mijn bestelde product en het was snel binnen!

Meteen geleverd

Positief

Betrouwbaar

Typenummer ingetikt, direct te zien of het flessenrek paste, besteld én vlotte levering!

Goede service, snel in huis

Helemaal niks op te merken. De aanwijzingen op de site maakt dat ik als leek vlot het juiste artikel kon vinden. De volgende dag was het in huis. Helemaal prima

Goede service en communicatie en snelle bezorging.

Goede service, informatie en communicatie. Snel antwoord en snelle bezorging. Groot assortiment. Zeer tevreden!

De plek om je reparatie onderdelen te kopen!

Zeer tevreden!

Goed op de hoogte gehouden van de status van het onderdeel Perfect.

Top geregeld

Super gedaan parts.nl. Ze helpen je zelfs als je het product niet kunt vinden. Ik ben tevreden.

Helemaal goed

Zeer snel en correct geleverd, product voldoet aan de verwachting!

Snelle en correcte levering!

Volgens afspraak snel geleverd

Keurig en klantgericht probleempje opgelost

Ik had een nieuwe slang en handvat voor mijn Miele s8 besteld, ( imitatie) dit bleek geen goede keus ivm kennelijk ruimere toleranties met als gevolg gierend geluid!. Gebeld met aparts en kreeg via de mail een offerte voor originele onderdelen met verrekenen van de eerste slang, ik mag de immigratie slang langs brengen bij de Parts shop. Dit noem ik service Top

Ik ben zeer tevreden!

Alles werd heel goed en snel afgewikkeld.

Goed materiaal en snelle levering

Afvoerslang voor vaatwasser gezocht en snel gevonden op de site. Volgende dag als beloofd geleverd. Prima

Scherpe prijs, snelle levering

‘S avonds besteld, de volgende ochtend in huis. Orgineel onderdeel voor scherpe pris, incl alle spanringen.

Prima geregeld

Simpel betrouwbaar en netjes

Afhalen in een winkel is handig.

Afhalen in een winkel is handig. Dan hoef je niet winkels te bellen of ze het op voorraad hebben of veel verzendkosten te betalen. Een minpuntje is de beloofde levertijd van 'voor 22:00 besteld, volgende dag geleverd'. Dinsdag besteld rond 18:00. Woensdag eind van de middag de winkel gebeld of het er was. Helaas nog niet en later die dag een mail ontvangen dat het verstuurd was. Donderdag naar de winkel gebeld of het aangekomen was. Na zoeken bleek dat zo te zijn maar ze waren vergeten dit door te geven.

Duidelijke site, Makkelijk bestellen, easy af te halen of te laten bezorgen

Duidelijke site, Makkelijk bestellen, easy af te halen of te laten bezorgen. Na zoeken van mijn onderdeel op sites en in winkels lukt het me niet om mijn onderdeel te verkrijgen. Na een belletje met PartsNL werd ik naar de site verwezen en de rest was makkelijk..

origneel zoals vermeld en top levering

snelle afhandeling, snelle levering. TOP

Wat ik nodig had

Bestelling geplaatst, en alles snel in huis. Kon zo door. Lekker! Gewoon geen gedoe, de juiste zaken (makkelijk zoeken in hun systeem) snel binnen. Thanks, binnenkort vast weer

Fijne winkel

Duidelijk, snel en oprecht. 1 onderdeel komt later en toch werd de rest op verzoek al opgestuurd. Fijne communicatie!

geweldig, heel goed geregeld

zie bovenstaande. Gewoon heel goed geregeld

Snelle levering en goede kwaliteit

De bestekbak voor de vaatwasser had ik al de volgende dag in huis. Het was ook meteen de goede, wat erop duidt dat de informatie op de website accuraat is. Wel vind ik de bestekbak relatief prijzig, maar dat zal te maken hebben met het merk.

Prima ervaring met goede ondersteuning bij bestellen.

Bij de aanvraag v oor de bestelling de melding ontvangen dat de gegevens van het onderdeel niet volledig klopten, een foto van het type plaatje gestuurd en vervolgens na ontvangst prijsopgave, super eenvoudig besteld afgerekend en ontvangen !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE