duidelijk en snel

Duidelijke website. snel geleverd

Zeer snel en uitstekende service!

Groot assortiment en het bestelde onderdeel werd zeer snel geleverd waarbij de track & trace service en het bezorgtijdstip per e-mail uitstekend werd geregeld.

Savonds besteld en volgende dag al binnen!

Aangenaam verrast door de super snelle service! Ons diepvries deurtje was afgebroken, erg onhandig natuurlijk. Savonds een nieuw deurtje besteld en de volgende middag al in huis, super snel! Bedankt!

goede en snelle levering

eerst telefonisch vriendelijk te woord gestaan

Snelle afhandeling!

Helaas het verkeerde product gekozen; de 500ml maatbeker is niet meer in het assortiment

Snelle efficiënte levering.

Snel afgehandeld

Jammer dat het juiste onderdeel er niet is, maar de retourzending gaat vlot

Supersnelle en correcte levering

Buiten juiste levering ook nog hulpvideo beschikbaar voor montage. Top !

Super snelle service, prima producten

Niet normaal snel geleverd. 's Avonds besteld, volgende dag al in de bus. Onderdeel paste prima, mijn vaatwasser werkt weer top. Ontzettend bedankt!

Betrouwbare, snelle aflevering

De site zag er prima uit. Betaling ging gemakkelijk. Dik tevreden!

Uitstekend geholpen.

Gebeld met uw klantenservice en uitstekend te woord gestaan over hoe het onderdeel te demonteren en nieuwe te monteren.

Snel gevonden wat ik zocht op de website. De prijs was goed en de verzending was snel. Niks mis mee dus.

Goede webshop snelle bezorging

Mijn ervaring met deze webshop is top ze hebben heel veel aanbod en een goed prijsverhouding en als klap op de vuurpijl ook nog eens een snelle bezorging top bedrijf

Keurig geregeld!

Toppy komen afspraak keurig na ga zo door!

De Printer inkt (huismerk) nu reeds een paar keer besteld en de printer doet het prima daarmee.

Prima levering. Dik tevreden.

Snelle levering!

Goede info overlevering , product is zoals beschreven.

Gewoon goed, aanrader!

Duidelijke website, groot assortiment, artikelen goed te vinden. (Retour)zenden mogelijk, zowel via post als via een winkel. Wel een wat onduidelijke procedure daarvoor op de website. Een winkel is vlakbij, erg handig. Alleen de openingstijden kloppen niet altijd, dus ik heb er al twee keer voor niets op de stoep gestaan, daarom net geen 5 hele sterren.

Snelle levering en goed verzorgd

Wat je als het oude normaal ervaart. Fijn.

Zeer tevreden over snelle levering.

Dit artikel bij mijn camperdealer geplaatst voor vervanging. Dit artikel kon niet worden geleverd i.v.m Corona. In oktober 2020 besteld nog niet ontvangen. Bij u echter in 3 dagen ontvangen. Groet, T. Klaver

Vlotte service.

De artikelen die ik bestelde zijn zeer snel geleverd aan een correcte prijs. Eveneens het aanbod van de webshop is zeer uitgebreid.

Zeer snelle service

Dyson DC19 borstel mond

Bij gebruik sprong de veer eruit en krijg hem er niet meer in!

Snel en makkelijk

Al een paar keer gehad dat er een onderdeel kapotging van een van mijn apparaten. Op dat moment gefrustreerd, maar vervolgens is dat gevoel weg als blijkt dat bij PartsNL het onderdeel weer te bestellen is en snel af te halen (of bezorgd) is.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE