prima website duidelijk en snelle levering

Accuraat en punctueel

Ik heb een wat ongebruikelijk onderdeel moeten bestellen. Aangegeven werd dat dit niet op voorraad was. Dan weet je in ieder geval dat je een poosje moet wachten. Het onderdeel is vervolgens keurig binnen de gestelde tijd bezorgd.

Men vergat het op te sturen, wel betaald.

Art. was op voorraad. Na 4 dagen maar gemaild waar het bleef. Kreeg een mail terug dat het die dag verstuurd zou worden, zonder excuus voor vergeten. Voor 22.00 uur besteld, de volgende dag in huis zegt men. Bij mij duurde dat 5 dagen.

Ok

Ok

prima service en bovenal zeer klantvriendelijk !

zeer tevreden klant !!

snel en correct

een beetje dure sealring voor mijn koffiemachine maar een stuk goed koper dan een nieuwe machine.maar dat is miele eigen dure onderdelen wel te verstaan

Heel klantvriendelijk! Geweldig goede ervaring.

Ik bestelde een onderdeel van een Dyson stofzuiger, stuk was niet onmiddellijk voorhanden. Er werd mij per mail gevraagd of ik wilde wachten of liever een terugbetaling wou. Ik heb gewacht en kreeg mijn bestelling reeds na een week. Heel klantvriendelijk:

Het onderdeel werd supersnel geleverd

Snell service!

Website en Levering

Overzichtelijke website en snelle levering.

Retour artikel

In eerste instantie verliep het contact met de klantenservice met wat miscommunicatie. In tweede instantie is dit goedgekomen en heeft de klantenservice laten zien dat ze zich in willen zetten voor de klant.

Goede service en snel

Voldoet volledig aan mijn verwachting

gewoon goed

makkelijk onderdelen opzoeken, snelle levering

Snel gevonden en snelle levering

Snel mijn onderdeel gevonden bij partnl. Zeer snelle levering. En de prijs was gunstig. Verzenden was ook voordelig voor mijn onderdeel.

Keurig op tijd en goed verpakt ontvangen

Snel geregeld

De ene dag besteld en de andere dag opgehaald. Goed bezig! Ervaar het zelf.

Had nieuw rooster van voor oven nodig en na 1 dag kon ik het al ophalen

Snelle levering naar de winkel waar ik het na 1 dag op kon halen.

Snel en correct

Duidelijke website, makkelijk zoeken, snel binnen. Perfect

‘s Avonds besteld, de volgende dag geleverd, alles tip top.

Met de door Parts geleverde ontstoringscondensator kon ik mijn trouwe Miele stofzuiger weer repareren.

Goed en vlot geregeld. Tevens goede informatie over het versturen van de aankoop. En we hebben het in een winkel op kunnen halen, dat scheelt ook verzendkosten! Ook hierin werden we geïnformeerd wanneer het in de winkel was en ook de nodige info over de winkel mbt openingstijden etc.

Snel en goed

Juiste onderdeel gevonden Nespresso apparaat werkt voor weinig weer naar behoren.

Makkelijk en snel

Onderdeken makkelijk te vinden op de website. Bestellen en snel geleverd zoals is afgesproken.

Eenvoudig zoeken snelle levering

Snel de juiste onderdelen vinden, op basis van het serienummer makkelijk bestellen en snel en netjes geleverd.

Perfect!

Ruim aanbood, snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

goed en snel

snelle verzending

Top leverancier

Had 2 aluminium filters voor de afzuigkap besteld en die kwamen in dubbel ingepakt in karton, zeer stevig zodat ze niet kunnen knakken in de post. Binnen 24 uur waren ze in mijn geval geleverd. Heb er nu al meerdere keren besteld en blijft zeker doen. Qua prijs zitten ze ook prima.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE