Betrouwbaar, vlot en servicegericht.

Het product heb ik vlgs. afspraak op tijd ontvangen en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Vriendelijk en snel

Heb 2 roosters aan geschat en zijn keurig en snel geleverd, 1 terug moeten ruilen was een verkeerd rooster klantenservice vriendelijk en meewerken toppie

Heel goede service super

Ik heb zelf een verkeerd huis nummer opgegeven maar werd heel goed opgelost door de klantenservice super een hele goede service.

Gewoon goed

Duidelijke omschrijving Snelle verzending

Top zaak

Snelle levering goede kwaliteit prijs verhouding, dus wat wil je nog meer

Duidelijk, goed en snel

Duidelijke website en snelle levering.

Voor t eerst bestelling geplaatst (Bosch) ben super blij met alle onderdelen . Hoop dat jullie ook ooit onderdelen voor Stoves gaan verkopen.

Geweldig!

Precies het onderdeel dat nodig was om vaatwasser te repareren. Heel duidelijk te vinden door op type nummer te kunnen zoeken.

Goede ervaring

Ik had niet gedacht dat het geleverd kon worden, het duurde even, maar het werd duidelijk goed vermeld.

Pwrfect

Het bestelde werd snel en goed verpakt geleverd. Ook de prijs was goed Het betrof 2 koolstoffilters

Keurig op tijd en vriendelijk.

Keurig op de aangegeven tijd en vriendelijk.

Snel geleverd en voor een age prijs!

Ok

Ok

Bijna helemaal goed

Bij lange en/of onduidelijke leverdatum zou een berichtje dat je niet bent vergeten fijn zijn.

Snel gevonden en snelle service

Zocht voor de heteluchtoven een mica plaatje. Deze was snel gevonden op de website. Voordat de bestelling definitief was, kon je nog een keer extra checken of dit wel het juiste product voor jouw apparaat was. Echt superhandig! Plaatjes werden op zondag verstuurd en maandag waren ze binnen.

Zeer veel producten en onderdelen op voorraad.

Ongelooflijk veel onderdelen van originele merkproducten op voorraad die snel kunnen worden geleverd voor een redelijke prijs.

Benodigde delen snel gevonden. Levering ging super snel. Helaas was er schade maar dit werdt zeer netjes en snel afgewikkeld.

Super snelle verzending

Was voor mij even zoeken naar de juiste product codes, daarna alles super snel en goed verzonden.

Moter-zuigmond Rowenta AirForce 460 stofzuiger

- nette prijs - zeer snelle levering Originele kleur van de zuigmond is grijs, de nieuwe is wit, maar dat maakt natuurlijk niets uit voor de werking.

Uistekende service

Pasr perfect

Onderdelen zijn perfect Miste alleen een beschrijving hoe te demonteren Defecte spul en monteren Nieuw spul.

Geweldige service

Zeer behulpzaam bij het zoeken naar het juiste onderdeel.

product is prima

een belachelijk grote verpakking van ruim een meter voor een doosje van 35 cm, dat is voor mij een reden om elders te kijken, vind ik echt verspilling, maar het bestelde product is niets op aan te merken en de snelle levering is ook prettig

uitstekende service

we zullen zeker met PartsNL zaken blijven doen. Zeer vlotte service.

top

Ik vind er wat ik zoek en binnen de 24 uur thuis bezorgd