Niks op aan te merken

Gewoon het benodigde onderdeel keurig geleverd.

Snelle levering, komt toezegging na duidelijke site

Op zondagmiddag een onderdeel voor mijn onze Senseo besteld. Maandagmiddag was het al geleverd. Maandagavond hadden wij weer koffie. Perfect geregeld.

Prima ervaring!

Had helaas de verkeerde besteld, terug gestuurd en binnen 3 dagen geld terug op de rekening. Ondertussen de juiste besteld en deze was in no-time binnen. Goede communicatie, snelle verzending, goede service. Wat wil je nog meer?!

Uitstekend!

Op zondag een nieuwe toevoerslang voor de wasmachine besteld en op maandag al binnen! Kortom snelle levering en de voorraadadministratie is klaarblijkelijk ook goed op orde wat in de tijden van COVID ook niet overal het geval is

Gewoon goed en snel met het juiste materialen

In een keer goed. Droger stuk. Maar is nu weer gerepareerd.

Snelle levering!

Zaterdag besteld maandag in huis, sneller kan volgens mij niet

Levering was prima, snel. Alleen retourneren kost 7.25. Ik vind dat dit niet meer van deze tijd is. Overal kun je de pakketjes zo retourneren . Jammer ik bestel niet meer zo gauw bij Parts

Geweldige service!!

Ik had 2 mini onderdeeltjes besteld. Ze hadden echter maar 1 op voorraad. Ik kreeg bericht dat ik dus nog ongeveer 1,5 week zou moeten wachten. Ik heb dan gebeld en gezegd, stuur alvast dat ene onderdeeltje, heb het nodig. Die andere is reserve dus mag later komen. Meteen de volgende dag is het opgestuurd. En de 2e heb ik net ontvangen. Ik dacht, ik zal dan extra verzendkosten moeten betalen. Maar nee hoor, de 2e is gratis naar mij verstuurd. Kijk, dat vind ik nou super service.

Goede service, snelle levering!

Makkelijk te vinden site. Snelle levering.

snelle afhandeling, ook na levering verkeerd produkt.

Website van Partsnl is goed en duidelijk. Het juiste onderdeel was redelijk snel gevonden. Bestellen, betalen, afhandelen, verzenden, enz. liep allemaal op rolletjes. Helaas bleek het geleverde produkt anders dan het gewenst. Hierover telefonisch contact opgenomen met Partsnl. Klacht werd herkend en mij werd gevraagd om foto's op te sturen van oud en nieuw produkt en typeplaatje van apparaat. Daarmee heeft Partsnl contact opgenomen met leverancier. Verkeerd geleverde produkt geretourneerd naar Partsnl en er werd binnen enkele dagen zonder problemen terugbetaald. Al met al is de service van Partsnl prima en snel.

Vanmiddag langs geweest na telefonische contact. Goed bereikbaar. Zowel telefonisch als fysiek. Vriendelijk en vakkundig advies. Ook nog een winkel met ruim assortiment.

Alles keurig op tijd geleverd

Niets bijzonders dan besteld en prompt geleverd

perfect.

Duidelijke website, na een korte vraag snel antwoord en ook de levering was snel en was (omdat het om een breekbaar onderdeel ging) uitermate netjes verpakt.

Quick and accurate delivery

goed bedrijf

Ik vond dat jullie een snelle service verlenen maar om daar 3 emails van parts.nl voor te krijgen en vervolgens ook nog 2 van DHL te krijgen vind ik zeer overbodig. Het pakketje past gewoon in de brievenbus, dus gooi in de bus een klaar ! Maar de afzuigkap werkt weer, dus mn vrouw is weer gelukkig!

Snel en fantastisch.

Fijne service. Snel en fantastisch. Helaas was het niet wat ik graag wilde hebben. Hebben nog een poging gedaan om he juiste onderdeel e vinden. Kom graag weer bij jullie terug als ik weer eens wat nodig mocht hebben.

Goed omschreven product, past precies.

uitstekende omschrijving van artikel en type aanduiding, met duidelijke 180 graden foto.

Waanzinnig veel keus en snelle levering

Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het :-) Snelle levering ook, ik vind het een aanrader!

Technische medewerkers, zeer behulpzaam, top service

Medewerkers Monique en Kees aan de telefoon gehad. Zij waren zeer vriendelijk, behulpzaam en hadden beiden met mijn storing absoluut een goed technisch inzicht. De service en klantgerichtheid vind ik buitengewoon super. De retour zending was vlot verwerkt. Kortom Partsnl, chapeau! Of ik Partsnl aanbeveel bij familie, vrienden, kennissen enz. Ja absoluut! Bij deze nogmaals Partsnl team; super bedankt!

Snelle levering. Alleen jammer dat ik voor een rubberen ringetje die in een envelop past met 1 postzegel erop de volledige (pakket)verzendkosten moest betalen. 3x duurder dan het ringetje zelf.

Prima.

Goed en oplossingsgericht

Een goede en gepaste oplossing gevonden voor een artikel wat niet paste maar volgen de site wel de goede moest zijn. Gratis en snel een adapter geleverd gekregen.

Klasse ,zeer snel bezorgd

Zeer snelle Levering ,was er blij mee !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE