De website was makkelijk ingedeeld, de bestelling verliep spoedig en de bestelling zelf was de volgende dag al in een winkel (zoals gekozen) op te halen.

Duidelijke site en goede levering

Goede ervaring met PartNL. De site is erg duidelijke en voorkwam dat ik het verkeerde item voor mijn machine kocht. Daarnaast werd het item netjes op tijd afgeleverd.

Bestelde artikel had ik zeer snel in huis. In goede staat ontvangen.

Prima onderdelen en conform afspraken

Onderdelen besteld, 24 uur later al in huis!

Perfecte, snelle afhandeling en bezorging

Er zijn geen verbeterpunten, houden zo!

goed verzorgd. snelle levering

snelle levering. goed verzorgd

Snel en goed

Onderdeel was de volgende dag in huis en voldoet prima

Snel in levering.

Duidelijk site en snelle levering, pakketje duidelijk te volgen en op afgesproken tijd afgeleverd.

prima georganiseerd

perfect verzorgt, kan niet beter, absoluut een 10 waard

Wel snel maar het verkeerde product.

Ik had een koffiefilterhoudertje nr. 4 besteld, om op te gaan halen in de winkel. Dat was heel snel geregeld en verstuurd, maar ik kreeg een houdertje nr. 2. Die doet het ook wel en ik ga er niet mee terug, maar het is niet wat ik besteld had.

Via Google snel een onderdeel voor m'n schuurmachine gevonden en kwam uit bij PartsNL. Voordeligste aanbieder en snelle verzending. Volgende dag al in huis. Niets op aan te merken.

Duidelijk en snel

Het artikel wat ik zocht werd professional en correct voor mij opgezocht. Duidelijk contact met degene en het pakketje was snel in huis!

great!

fast service and reliable parts

Top dat de site zelf goedkopere alternatieven voorstelt!

Snel geleverd ook.

Uitstekend.

Onderdeel goed te vinden op de website, snelle levering. Helaas is met de vervanging van dit onderdeel het probleem niet opgelost, maar daar kan parts.nl niets aan doen.

Heel snelle afhandeling !

Heel goed geregeld.

goede service en veel onderdelen

Wij hadden een nieuw kapje voor het licht van onze Miele ijskast nodig. Parts.NL had het orginele voor een top prijs en binnen 24 uur in huis. Aanrader.

Zeer snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering en goed product.

Website werkt makkelijk. Op basis van serienummer eenvoudig opzoeken van het artikel. Bestellen en een dag later al in huis.

Vlug ontvangen

Alles snel en prima geregeld

Bedankt voor de uitstekende service

volgens afspraak

Netjes volgens afspraak geleverd

Wat ik besteld had volgende dag in huis goed verpakt Ook netjes mail ontvangen over wat er besteld was en levering

Doet wat het moet aan redelijke prijzen

Was op zoek naar een dichting voor de watertank voor mijn Dolgé Gusto Picolo. Op andere sites moet je een compleet onderdeel kopen, hier vond ik voor een prikje de dichting, hersteltijd 5 minuten, kostprijs minder dan €5 + verzending.

Snel en goede levering

15 Weegschaalstraat