Snelle correcte levering

Na bestelling snel en correct geleverd. Duidelijke website wat te bestellen op onderdeel.

Uitstekende service en promte aflevering

Na 1 keer schuren al kapot

Slechte kwaliteit, was na 1 keer gebruiken al kapot

Veel keuze in onderdelen en de snelle levering is voor mij reden genoeg om in het vervolg weer mijn onderdelen bij PartsNL te bestellen

Helemaal tevreden!

M’n ervaring is zeer goed met deze winkel.

Fast and great customer support

I bought a replacement part last year. Before the end of warranty the piece had a defect and broke again. I messaged parts.nl and they sent me a new replacememt straight away. Happy with the solution and the response time. Will have them in mind for next time!

Supersnelle levering

Voor het eerst wat besteld,ben zeer te spreken over de supersnelle levering.

Uitstekend, binnen een dag al door mij geinstalleerd

Snel en duidelijk

‘Smiddags besteld volgende dag in huis. Wel even lastig te zoeken op typenummer maar uiteindelijk gelukt

In het begin uitstekend, later matig

Mijn opgegeven e-mailadres werd later opgeheven, waardoor de laatste betaling erg vertraagde door slechte communicatie. Dat werd uiteindelijk met een telefoontje van mij opgelost. Ondanks ben ik tevreden.

Via het product nummer alles zo kunnen vinden en snel geleverd!

Goed, snel, overzichtelijk, goede communicatie

gemengd

zeer goede service ivm het gevraagde onderdeel; het betreft een printplaat voor de sturing van een diepvriezer. aanvankelijk wat onduidelijkheid maar na het verzenden van enkele foto's kon het juiste onderdeel besteld worden (zonder retourmogelijkheid) en terugbetaling want het betreft een onderdeel dat speciaal besteld is. Ik heb dan de betaling gedaan en een weekje later netjes m'n onderdeel toegestuurd gekregen. Bij opening op eerste zicht ok. de printplaat heeft dezelfde afmetingen en de drukknopjes zitten op dezelfde plaatsen. ipv één stekker zijn het er echter 2 die moeten aangesloten worden. omdat er geen retour mogelijk is verdeel ik de stekker in twee en sluit aan. PETS.......... plaatje stuk. 90€ kwijt! en de vriezer nog altijd in panne. wil het nog wel eens proberen maar dan met het 'JUISTE' printplaatje. ik wacht op uw advies.

Snel geleverd. Had zelf verkeerde onderdeel besteld. Kon direct teruggestuurd. Goede onderdeel was er al een dag later. Zeer tevreden over de service.

snel toegezonden, online onhelder welk onderdeel te kiezen, verpakking onnodig groot

Ik kreeg van de fabrikant van Beko een onderdeelnummer toegestuurd, dat heb ik achter het loepje op jullie site gezocht. Dat leverde echter 2 verschillende onderdelen op. Bij beide stond toepasbaar bij een paar fabrikanten, maar Beko stond daar niet bij.... Het gaat om een eind-stopje voor de bovenkorf van en vaatwasser. Waarom dit in een doosje moest, en ik 5 euro voor verzending daardoor moest betalen is mij niet helder. Ik denk dat het makkelijk in een bubbeltjes enveloppe had gepast, tegen lagere verzendkosten. Voor de goede orde, eerlijke kritiek, maar ik ben er blij mee!

Snel en goed geïnformeerd

Fijne website en snelle bezorging

Snelle levering en precies de onderdelen die ik nodig had

Eerste kennismaking was prima

Levering conform bestelling en afspraak.

Wat een snelle en goede reactie.

Had een handgreep voor de ijskast van 5 jaar oud nodig. Had mijn twijfels over een mogelijke levering. Tot mijn verbazing en verrassing kreeg ik 'm heel snel bezorgd. Chapeau!

snelle levering en goede feedback over het bestelde product via mail.

Goed en snel

Goed en snel geleverd

prima service en snelle levering

Klantenservice is prima en accuraat

Goede en snelle levering

Stipte levering

Zeer tevreden exact onderdeel, donderdag besteld vrijdag 10u42 binnen

Het bestelde onderdeel werd exact geleverd dag na de bestelling.

Super snel en precies wat ik verwacht had

Duidelijk keurig en snel verzonden

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE