Zeer positieve ervaringen met PartsNL met diverse artikelen.

Heb al redelijk veel artikelen in de winkel gekocht. Het assortiment is zeer uitgebreid. Wat niet op voorraad is, wordt besteld. In deze coronatijd voor het eerst iets via de website besteld. Ook dat is heel snel gegaan. Ik kon het artikel de volgende dag 's middags al ophalen in de winkel.

verrassend snel geleverd

voor het eerst besteld 2 keer zelfs en de volgende dag al in huis.en via de mail goed op de hoogte gehouden.dat zie ik graag.

Supersnelle levering

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Supersnel dus en goed verpakt. Geweldige service. Bedankt!

Prima bedrijf wat ook de retouren naar volle tevredenheid afhandeld.

Ondanks dat verschillende adviezen omtrent een betreffend artikel voor onduidelijkheid zorgden, toch uiteindelijk het juiste artikel kunnen bestellen en ontvangen. Misschien een tip dat de adviseurs goed naar het verhaal van de klant luisteren en niet alleen op lijstjes met nummers afgaan. Uiteindelijk een prima ervaring met dit bedrijf.

Duur grapje

Ik moest een vervangende spuitslang hebben voor mijn hogedrukreiniger. Dacht de juiste te hebben besteld, maar dat bleek niet te kloppen. Eigen schuld. Positief aan dit verhaal: PartsNL leverde zeer snel Negatief punt: 1 x verzendkosten betaald van € 3,95 en ook 1x retourkosten van € 7,25 betaald. €10 kwijt en ik heb niks. Eigen schuld maar realiseer je wel dat als je het verkeerde besteld je dit bedrag wel kwijt bent. Het is niet gratis retourneren.

Top geregeld

Het onderdeel wat ik nodig had met enkele klikken gevonden op de website. Dat losse onderdelen van bekende merken soms wat fors aan de prijs zijn is bekend, maar PartsNL houdt het nog redelijk als je het met de concurrentie vergelijkt. De ene dag besteld, de volgende ochtend al in huis. Kan het beter? Nee natuurlijk : een dikke 10 voor PartsNL!

perfect geregeld snel en correct

ze doen wat ze zeggen , in het weekend besteld en de volgende dag gekregen zoals beloofd.

zeer snel geleverd en prima kwaliteit

Heldere site. Gemakkelijk zoeken en snelle levering

Ik zocht voor mijn koelkast in mijn camper een paar nieuwe onderdelen. Via jullie site snel gevonden en direct besteld. Met name de check of het onderdeel bij het betreffende apparaat zou passen is top. Dat geeft zekerheid

Prettig telefonisch contact, zeer snelle service mbt leveringen en duidelijke afhandeling met retourneren

Goed en snelle service!

Maandag besteld, dinsdag in huis

Zeer goede ervaring. Aan te raden aan iedereen

Het product was heel goed te vinden op de website. Daarna een zeer sneller levering. En mijn vaatwasser is al weer gemaakt.

Super snel en goed.

De snelste levering tot nu toe.

Snel en efficiënt!

Tweede paasdag besteld en toch de volgende dag geleverd. Heel fijn dat dat zo snel kon.

Zeer vlotte levering

Bestelling al volgende dag in huis. Wel kleine aanmerking op verpakken. Er had wat vulling in de doos bij de 2 flessen gemoeten, een van de buitenste doppen was kapot bij ontvangst.

Snel geleverd.

Snelle levering. Wel jammer dat je voor een heel klein onderdeel van 7 euro bijna vier euro verzendkosten moet betalen. Het onderdeel past gelukkig wel dus mijn koelkast is weer gerepareerd.

Supersnel en goed

Op 2e paasdag besteld en volgende middag dus ruim binnen 24 uur in huis. Top!

Goede seevice

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Site is overzichtelijk. Onderdeel gemakkelijk te vinden en snel geleverd! Wat wil een mens nog meer?

kwaliteit artikel prima, bestelling en verzending ook prima

Ruime keuze, snelle levering

snel en vakkundig

onderdeel besteld, volgende dag ophalen bij afhaalpunt (heel makkelijk) en tevreden.

Ze doen wat ze beloven.

Duidelijke site, en de goederen geleverd dag later. Indien voor 22:00 uur besteld.

Goede service, s snel geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE