Goede service, s snel geleverd

Geen opmerkingen.

zeer goede service

zeer snel en correct geleverd onderdeel

Snelle levering volgens afspraak

Ik was op zoek naar een koffiekan, jullie waren de goedkoopste. 'Smiddags besteld en de volgende dag al in huis. Super!!

Snelle levering, maar slecht retourbeleid

Op het moment dat ik de bestelling bevestigde, realiseerde dat ik het verkeerde onderdeelnummer in mijn mandje had. Direct het juiste artikel besteld en per mail contact opgenomen met de verkoop. Deze reageerde 's avonds laat met het bericht dat annuleren niet meer mogelijk was, wel kon ik ervoor kiezen het onjuiste pakket weigeren aan de deur. Helaas werden beiden pakketten de dag erop bij de buren afgeleverd. Daarnaast geeft de buitenkant van het pakket geen enkele indicatie van de inhoud.

Ruime keuze en scherpe prijzen.

Snelle levering.

Op maandag (tweede paasdag) besteld, de volgende dag thuis.

Heel snel toe gestuurd gekregen

Volgende dag al geleverd

Netjes verpakt en de volgende dag al geleverd besteld op een feestdag

zeer snel geleverd

snelle levering en goed product

Snel en goed

Filter voor een wasdroger besteld Het product kwam snel binnen en paste perfect.

Snel en duidelijk!

Snel geleverd, netjes verpakt en originele onderdelen. Hier gaan we vaker bestellen!

Super service

Goede ervaring met partsNL, alles wordt vlot afgewerkt. Geweldige service, gewoon top.

VLOT EN CORRECT.

GEEN OPMERKINGEN

Slecht

Ik koop een haakse bithouder, dan ga ik er van uit dat ik het in mijn accu boormachine kan gebruiken. Uit recenties kom ik achter dat dat niet kan, maar gewoon met de hand moet draaien. Weggegooid geld.

Goed maar wacht nog op bericht over een retourzending

Ik heb de bestelling ondanks de Pasen heel snel ontvangen. Ik heb één artikel geretourneerd omdat ik het niet nodig bleek te hebben maar heb daar nog geen bericht van ontvangen. Dit deel kan ik dus niet beoordelen.

Accessoire afvoerset T24 ontbreekt

Teleurgesteld. Levering bevat alleen de slang! Terwijl op plaatje ook aansluitdoppen en geleider etc. duidelijk worden getoond. Zo kan ik de slang niet aansluiten. Er wordt nergens aangegeven dat je set T24 separaat moet bestellen. Kan die set T24 ook niet apart vinden op website.

past niet

Bij de ontvangst heb ik geprobeerd om het filter te plaatsen, maar helaas is het niet plaatsen omdat het filter te hoog is tegenover mijn filter wat er normaal in zit. Als ik het plaatsen wil krijg ik hem niet dicht. het scheelt een paar millimeter aan dikte van het vilt. Toch is hetzelfde filter volgens de normen geschikt voor de DC19 welke ik al jaren bezit. Misschien is het in de loop der jaren veranderd?

juiste onderdeel, snelle levering

via het internet op deze site gekomen, en dik tevreden

Eenvoudig, snel geleverd

2 kleine onderdeeltjes eenvoudig besteld en snel geleverd voor een prima prijs

Onderdeel vlot geleverd, maar omschrijving te summier om vooraf te beoordelen of het het goede is. Dit ligt vooral aan Kärcher, die niet op de apparaten zelf het precieze type vermeldt.

Uitstekende service en kwaliteit.

Op het plaatje leek het onderdeel veel groter, maar omdat alles klopte toch besteld. En...... het paste perfect. Besteld op de zaterdag voor Pasen en afgeleverd op dinsdag. Prima geregeld.

Prima service en snelheid van handelen.

Fijn nieuw watertankje voor ons Nespressoapparaat

Het watertankje van ons Nespresso apparaat was gevallen en kapot. Bij Parts.nl kon ik heel gemakkelijk een vervangend onderdeel bestellen. Je kunt gemakkelijk checken of je het juiste item hebt. Snel in huis en past perfect. Dank!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE