Uitstekende service

Via de website is het heel eenvoudig om het juiste onderdeel te kunnen bestellen. Over de levertijd kan ik kort zijn: supersnel

Heel goed!

Heel goed!

goede snelle service

Website was duidelijk, gaf ook goed aan als het onderdeel de juiste was. De levering was mooi op tijd.

Product besteld en snel geleverd

Zaterdag product besteld, maandag geleverd.

snel

Snel geleverd en het past ook nog. Na bestelling nog geen 24 uur later in huis.

Alles was prima, duidelijk en snel!e levering

Zie boven

SNEL, GOED en CONFORM AFSPRAAK

Goed en duidelijk en snelle levering

Overzichtelijke website Zo gevonden wat ik nodig had Het was de volgende dag al in huis.

Zeer goed bedrijf !

Men doet wat men belooft, zeer gebruiksvriendelijke bestelprocedure. Correcte afhandeling/ snelle levering. Adres om aan iedereen aan te bevelen.

Doen wat ze zeggen

Mijn ervaring is gewoon super.

Mijn koelkast gaf één harde knal gevolg een van de scharnieren kapot waar door de deur niet meer dicht wilde blijven. Door de goede service en gegevens op de website kon ik de goede scharnieren bestellen en deze waren snel geleverd. Hier door heeft de inbouw koelkast één tweede leven gekregen mijn dank voor de snelle en goede service.

Snelle levering, goede service

Ik heb onderdeel besteld. Werd goed omschreven op site en had een goede prijs. Het werd snel geleverd. Ik had het bij nader inzien niet nodig. Afhandeling retour verliep vlot.

Vlotte en correcte levering

Het onderdeel was eenvoudig te vinden, snel besteld en snel geleverd

Geweldig snel en adequaat

Op zondag besteld en maandag al in huis

goed alternatief voor merk produkt

Snel geleverd en een redelijke prijs, Past op de stofzuiger en werkt veel beter dan het versleten origineel.

Super eenvoudig de onderdelen gevonden en besteld en snel geleverd.

Onderdelen snel op fabrieksnaam en nummer gevonden en super snel geleverd. Zondag besteld en maandag geleverd.

Stofzuigervoet moest vervangen worden. Supersimpel geregeld. Merk stofzuiger invoeren en je krijgt precies te zien wat je kan aanschaffen voor betreffend apparaat. Net voor het eerst gebruikt. Huis is weer schoon :-) En...niet onbelangrijk...hele snelle levering!

Ruime sortering en snelle en correcte levering

Ik ben heel tevreden over de snelle levering.

Supersnel in huis!

Gisteren onderdelen van een workmate besteld en vandaag al in huis. Zo snel kan het gaan met originele onderdelen. Pakket kwam goed verpakt aan waardoor de onderdelen in uitstekende staat bij mij aan huis werden afgeleverd. Zeer tevreden!!! Bedankt, mvg Ed.

Super geholpen, snel geleverd!

Ik ben door de medewerkster aan de telefoon prima geholpen het juiste onderdeel te vinden. En het onderdeel is supersnel geleverd!

zeer goed

Ik had de lagersvan mijn wasmachine stuk, via parts nieuwe besteld maar heleeas bleek dat de lagers in een onderdeel zaten wat geheel uitgewisseld moest worden. aangegeven dat ik de lagers retour stuurde en kreeg meteen een mail met de gegvens hoe dit terug te sturen en binnen 36 uur stond het bedrag incl mijn gemaakte verzend kosten retour op de rekening, nieuw onderdeel was ook binnen 24 uur binnen. Prima voor elkaar.

meerdere malen bestellingen gedaan, prima bevallen

Zowel voor Samsung wasmachine en later een Zanussi onderdelen besteld. Bij Samsung zelf foutje gemaakt, zonder problemen geretourneerd. Ook voor mn vaatwasser iets besteld. Makkelijk te vinden op de sight, snelle levering. Misschien wat teveel mailtjes ter bevestiging en opvolging.

Fantastich, onderdeel snel gevonden, past goed, snel kunnen installeren

Ik kon gewoon zoeken op het onderdeel wat ik nodig had en filteren op mijn machine fabrikant en variant.

Zonder omhaal werd een Braun onderdeel geleverd

Wij gebruiken al jaren een Braun sap machine. Op een dag, een paar dagen geleden brak het tuitje van de machine. Dan kun je het ding eigenlijk niet meer gebruiken, immers het lekt zodra je een glas gevuld hebt. Even gegoogled en PartsNl gevonden. Binnen 15 minuten was de deal gesloten, betaald en verzonden.

Snelle en correcte levering

In het weekend worden geconfronteerd met een vaatwasser die niet meer kan worden gebruikt omdat 1 onderdeel defect is? Dat leidde tot 'klein huishoudelijk leed'. Omdat ik niet wist wat de naam of omschrijving van het onderdeel was, dacht ik aan een lange zoektocht te moeten beginnen. Maar op basis van typenummer van de vaatwasser en bijbehorende goede foto's van onderdelen wist ik al snel welk onderdeel ik nodig had: een tussenstuk van de bovenste sproeiarm. Zaterdag besteld en maandag al in huis, dus een zeer snelle oplossing van het probleem!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE