Laden reviews...
3 471 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les commentaires soulignent une livraison rapide, une disponibilité fiable et des informations produit claires. Le processus de commande est généralement fluide et les pièces correspondent à la description. Les clients apprécient l’emballage soigné et le service fiable. Dans l’ensemble, l’expérience est très positive et les clients semblent satisfaits.
Marcus’
Amsterdam
Jammer dat de onderdelen in 2 keer werden afgestuurd, slecht voor het milieu. Na een telefoontje werd het 2 de onderdeel alsnog opgestuurd.
Gerda
Zwolle
Een van de bestelde producten was niet op voorraad en onduidelijk was wanneer dit geleverd zou kunnen worden. Aangeboden werd om eventueel het geld terug te storten. Ik heb het in back order laten staan en inmiddels is alles geleverd.
Liesbeth
Noord-Brabant
Super snelle levering .binnen 24 uur. Het product is precies zoals omschreven.
Jerryl
Zoetermeer
Zondag besteld en maandagmiddag geleverd
Eelco Bootsma
Alkmaar
Snel en professioneel service
Peter
Haarlem
Keurig verpakt de onderdelen voor mijn blender en ook nog snel geleverd.
Jacqueline Rooijakkers
Maarheeze
Uitstekend.
Hans Oosterhoff
Castricum
Prima site, goede prijs en direct gestuurd.
M
Ze deren
Volgende dag de scharnieren al in huis.
Marion
Nieuwegein
Prima service snelle levering
L
DenBosch
Het zoeken naar onderdelen werkt goed op de site. De beschrijvingen bij de onderdelen zijn duidelijk. Door mijn eigen fout had ik toch een verkeerde onderdeel besteld. Deze order werd netjes geannuleerd en de volgende dag al terugbetaald. Het juiste onderdeel werd de volgende dag bezorgd.
Ellen
Rotterdam
Goede vindbaarheid van mijn product. En dag erna in huis! Top
Nicole
Maasbree
Snelle levering. Makkelijke overzichtelijke website.
Tjerk
Zwaag
Prettig dat seriemodel bij onderdeel zat zodat ik zeker wist dat ik de goede had. Zeer snelle levering.
Ferry
Dieren
Juiste onderdelen voor mijn Smeg vaatwasser voor goede prijs. Snel geleverd
Robert
Beers NB
De motor van mijn Braun staafmixer is kapot gegaan. Ik heb allerlei onderdelen bij dit apparaat en was heel blij dat ik een nieuw handvat met motor er in kon kopen. Zeldzaam maar PartsNL had hem gewoon. Ik kan nu alle onderdelen weer lekker gebruiken in de keuken. Heel erg blij mee! Renáta Horenová
Renáta Horenová
's-Gravenhage
Erg fijn dat het benodigde koelkastonderdeel snel en goed is geleverd.
S Thijssen
Etten-Leur
Na het bellen met een van de medewerkers, was het zo geregeld. In een woord geweldig.
Tiny
Ravenstein
Makkelijk een onderdeel te vinden ,snelle levering.
Rob Folkersma
Dodewaard
Zondag besteld maandag in huis. Machine werkt weer top.!
Jeffrey
Voorschoten
Ik wist wat ik nodig had en dan is het ook nog eens snel geleverd. Onderdeel was goed te vinden en bij de onderdelen staat ook nog eens welke gangbare machines ze in gebruikt kunnen worden. Mijn droger werkt weer als een zonnetje.
Erik de Kruijff
Groningen
2 artikelen terug gestuurd in een pakket. Een voor partsnl en een voor europart. Voor 1 artikel het geld terug gekregen. De bedrijven staan op het hetzelfde post adres/postcode. Zelf het rekeningnummer van beide bedrijven zijn hetzelfde. Beetje kinderachtig om dan te doen alsof 1 artikel niet juist is verzonden.
Beveelt niet aan
michael kieftenburg
Spanbroek
Beste Michael,
Inmiddels hebben we contact gehad en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen. Graag tot ziens in onze webshop!
Team PartsNL
Type vaatwasser met knippen en plakken ingevoerd maar bij levering bleek de aansluiting van de bestelde tussenleiding (net het deel dat niet zichtbaar was op de site) niet te kloppen. Vanwege relatief lage bedrag (€9,95) niet de moeite genomen om component terug te sturen. De tegelijkertijd bestelde draaiarm voldeed wel. Wel snelle levering.
Beveelt niet aan
stein van brakel
Gelderland
Snelle levering weer mooi nieuw
T.w.Kok
Kapelle