Binnen 1 dag 3 producten voor afzuigkap geleverd. Met het invoeren van het juiste type nummer past a

Snel, juist geleverd en goed verpakt tegen beschadiging ! Top.

Goede kwaliteit snelle levering topper

Het juiste artikel kunnen vinden voor een goede prijs en het is snel geleverd Super fijn

Moest een deel van m'n ovendeur . vervangen.Stuurde een e mail vrij snel bericht terug, met advies. Parts nl denkt met je mee, duidelijk en snel. Als ik nog iets nodig zou hebben, ga ik zeker terug naar Parts nl. In woord super

Product was voorradig verwarmingselement Siemens droger.

Wat wel jammer is dat de bezorging door DHL vandaag voor 22.00 besteld de volgende dag in huis niet waar gemaakt kan worden, dit duurt 2 dagen dus informatie op site is niet juist.

op tijd op maat

Zoals besteld is product en op afgesproken tijd geleverd

Top ! Good and quick

Prpduct exactly what I expected. Quick delivery. Good website you can check sometimes if the part fits your product

Snel het perfecte onderdeel geleverd.

Gisteren besteld en vanochtend ontvangen. TOP!!!

Dit was de tweede keer dat ik bij deze shop besteld heb en ook deze bestelling de volgende dag heb ontvangen. Hoe mooi kan inkopen via internet zijn!

Onderdeel geleverd voor een goede prijs

Top.

Ze weigeren voor mij een onderdeel te bestellen.

De letterlijke woorden zijn dat het ze te veel energie kost om twee mailtjes te beantwoorden. Ik heb via de mail een onderdeel besteld voor een keukenmachine. Aangezien de kosten t.o.v. de vorige keer dat ik hem bestelde behoorlijk waren opgelopen, had ik aangegeven nog even verder te kijken. Vervolgens stuur ik een paar weken later weer een mail met dat ik het onderdeel toch graag wilde bestellen. Hier is niet meer op gereageerd. Ik heb twee weken later gebeld en toen werd mij verteld dat ik niet meer bij PartsNL mocht bestellen. Het kostte hem te veel energie. Vervolgens werd de verbinding meteen verbroken. Na 5x terug te hebben gebeld, werd eindelijk de telefoon weer opgenomen en werd mij door een ander persoon verteld dat de kosten nu met €6,- verhoogd werden als ik het nog zou bestellen. Ik vind dit bijzonder vreemd. Totaal geen service. Ik kom hier nooit meer terug.

Goed geholpen

Werd correct en netjes behandeld

Snelle levering top

Top levering. Eindelijk via Partsnl de goede sluitring voor de snelkookpan.

Makkelijke website, vlot te bestellen en de volgende dag in huis. Kan het eenvoudiger?!

Zooo snel en goed geholpen.

Goede snelle levering

de scharnieren voor diepvrieskast klep moesten besteld worden maar waren er eerder dan ik had verwacht, bij andere winkel duurde het volgens hun minimaal 3 maanden nu binnen 3 weken al binnen.

Direct wat ik nodig had!

Makkelijk, snel en geleverd.

Kwam er niet helemaal uit op site,maar na een telefoontje prima geholpen. En de volgende dag bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering vandaag besteld morgen in huis!

Super snelle levering makkelijk site om onderdelen te vinden via dropdown typenummers. De onderdelen zijn van goede kwaliteit!

Snel gevonden én ontvangen!

Deksel van mijn Bosch keukenmachine laten vallen. Met het typenummer snel de mogelijke vervangende onderdelen kunnen vinden. Eind van de middag besteld en de volgende ochtend was het als binnen! Had niet zo snel gehoeven, maar wordt wel zeer gewaardeerd

Zeer snel geleverd voor een goede prijs

Helemaal naar wens

Op tijd geleverd. Goede kwaliteit. Nette prijs.

de elementen zijn super snel geleverd ondanks dat we hier op een eiland zitten

past perfect, oven werkt weer.

Top, heel snel

Werd heel snel bezorgd . Goeie service

Lampje voor oven, 1 dag later al bezorgd

Snelle levering, goed product!

Nieuwe Philips Brouwunit besteld, volgende dag geleverd en koffiemachine is weer als nieuw! Goed verpakt, snel geleverd en top product!

Betrouwbaar bedrijf

Ik heb de motor van mijn Electrolux droger vervangen. De nieuwe was exact hetzelfde als de defecte en paste perfect. Wat mij opviel was dat de motor heel goed verpakt was om beschadigingen te voorkomen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE