Prijs aangevraagd, snel antwoord. Artikel besteld en dag later in huis.

Op tijd en correct

Betrouwbaar

Prima ervaring

Was onderdelen voor mijn Kacher hdreiniger. Kwam via Google op de PartsNL pagina. Kon met de artikelnummers van Karcher snel de artikelen vinden. Bestellen en afronden ging snel en correct en ik had de onderdelen de volgende dag in huis. Als ik weer onderdelen nodig heb zal ik zeker eerst even bij PartsNL kijken.

Genial!

Todo super bien, Todo llego super bien empacado y ademas justo como lo pedi.

Snel geleverde bestelling

Prima service bij PartNL. Het toegestuurde verwarmingselement bleek niet goed te zijn. Na onze reactie werd er meteen een nieuwe toegestuurd! Prima afhandeling dus!

Goed product en snel geleverd

Heel fijn

Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. En duurde ook korter dan ik had verwacht. Goede plek om auto te parkeren.

Erg te vrede

Het was een snelle levering Binnen twee dagen was het pakketje Binnen top

Goede uitleg en service en snelle levering

Snelle levering en de juiste onderdelen

Heb 2 onderdelen besteld voor een Krups Pixie Nespresso machine. De onderdelen waren de dag na bestelling direct binnen en waren de juiste voor mijn machine.

Geweldig onderdeel snel binnen

Onderdeel besteld volgende dag al binnen Tegen goedkope prijs

goede en snelle acties. Alles prima

Geheel volgens afspraak het juiste onderdeel ontvangen. Heel blij mee.

Loopt nog

Het verkeerde onderdeel ontvangen.wacht op afhandeling. Heb nu het passende onderdeel ontvangen. Prima geregeld.

Snel geleverd!

Snel geleverd, netjes verpakt en een origineel oem artikel dus past perfect.

Prima webshop voor onderdelen

Prima webshop om onderdelen van je vaatwasser te kopen. Makkelijk zoeken, duidelijke informatie, makkelijk bestellen en snelle levering.

Snelle levering, keurig verpakt en gewoon top product

Mijn Dyson was stuk na een val, ik had wekenlang niet in de gaten dat je bij PartsNL verschillende onderdelen kon bestellen. Erop gewezen door een collega, gelijk bestelt wat kapot was en de volgende middag in huis en dus een werkende Dyson. Top service!

Snelle reactie klantenservice

Snelle reactie op de vraag welke type ik nodig had. Daardoor de zelfde dag kunnen bestellen en de volgende dag geleverd

Gewoon zeer goed.

Snel,prijs ,kwaliteit zeer goed. Juiste zoek mogelijk heden. Kan het aan bevelen.

S avonds besteld en volgende dag in huis.

Super snelle service waardoor wij de volgende dag al de droger konden maken. En wat een hoop geld scheelt als we een nieuwe droger hadden moeten kopen. En dank aan mijn monteur natuurlijk

Artikel niet retour

Het artikel.moest eigenlijk retour maar door de hoge verzend en retourkosten is het een heel duur grapje.Het artikel zelf was nog geen €5 Dan gaat het de vuilnisbak in.

Zoals het overal zou moeten zijn

‘s Avonds besteld en de dag nadien in de brievenbus. Zoals vermeld wordt op de website. Top dus.

Na een belletje ging men aan de slag om voor mij het goede onderdeel op te sporen. Dat werd direct de volgende dag gemaild en daarna bezorgd. Fantastische service, ik kom terug als er weer iets kapot is. Ga zo door, dit maakt je weinig mee als klant

Artikel op voorraad, binnen 2 dagen opgehaald

Ze doen wat ze beloven. Het artikel voor de wasmachine wat ik nodig had hadden ze op voorraad. Binnen 2 dagen was het afgeleverd. Netjes meegegeven met formulier voor als het artikel niet past of als er iets mee is.

Goed, snel en voordelig

Alweer dat ik een origineel onderdeel nodig had dat nergens te krijgen is en hier hebben ze het. En dan nog op voorraad ook! Prijs valt me steeds mee en het is er in twee dagen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE