Goed geregeld,past precies

Eerste keer,maar wel goede service

Snelle service!

Binnen een dag had ik mijn bestelde onderdeel in huis en kon mijn wasdroger weer draaien. Top service!

Prima onderdeel voor de oven

Geen originele versie, maar gewoon een goede vervanging voor het element om de oven (voor de ventilator) te kunnen verwarmen op hete lucht stand.

Eerder als verwacht.!

Goed spullen en eerder gekregen als geplant.

Iets zonder problemen ontvangen !!

vorige week deurschanier wasautomaat besteld, keurig geleverd. Had bij de bestelling een letter in mijn mailadres fout opgegeven, hierover gebeld, mogelijkheid van bellen al prima. Mevr. aan de telefoon prima geholpen, mailadres aangepast. En alsnog mails ontvangen. vr. gr.

Pakket nog steeds niet ontvangen.

Zeer slecht

Gewoon goed

Het onderdeel dat ik nodig had, binnen een dag geleverd, mijn stofzuiger in 5 minuten weer functionerend als nieuw. Kortom gewoon goed!

Mooi product

Zeer snelle levering,goed verpakt.Staat prachtig op machine.

Snel en behulpzaam

Zondag besteld en het kwam alsnog maandag binnen. Had uiteindelijk het artikel niet nodig en terugsturen was geen probleem. Moest alleen de verzendkosten betalen wat ik wel eerlijk vind.

Prima levering

Snelle levering, goed verpakt. Niets op aan te merken. Ga zo door.

Snelle verzending, originele producten.

Geweldig!

's Avonds besteld en de volgende dag alles al thuis afgeleverd! Super. Een echte aanrader.

Perfect!

Nieuwe groentelades besteld voor een hele oude Smeg koelkast Nergens meer te krijgen! Maar hier wel :-) Passen perfect

Prima kwaliteit, snelle levering van her onderdeel dat ik nodig had.

Snelle levering en prima service. Erg blij met mijn onderdeel dat vervangen moest worden voor de braun sinaasappel pers. Past perfect.

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Eerste ervaring

Was de eerste keer dat ik Parts.NL heb gebruikt. Was voor een onderdeel van Karcher. Site was helder en duidelijk en levering volgens aanbod. Gewoon goed en netjes!!

Snelle levering en top kwaliteit. Dit bedrijf levert goede producten zoals duidelijk staat aangeven op de site.

Altijd alle onderdelen beschikbaar!

Heb nu al 2 keer nieuwe onderdelen moeten bestellen voor mijn koffieapparaat. Gelukkig had partsnl de onderdelen gewoon beschikbaar. In plaats van een nieuw koffiezetapparaat te moeten kopen voor 300 euro ben je met een half uurtje werk en een onderdeel van 5 euro ook klaar!

Prima product en past goed

Duidelijke website met goede tool om te checken of het onderdeel op jouw apparaat past

Geweldige ervaring!

Groentelade voor onze Liebherr koelkast uit 1997 (!) s-avonds om 20.00 besteld en de volgende ochtend deugdelijk verpakt geleverd. We zijn onder de druk, waar kun je nou nog onderdelen vinden voor een bijna 30 jaar oude koelkast.

Prima producten

Super snel in huiszeer tevreden

Sneller kan echt niet!

Een origineel onderdeel voor koffiemachine besteld en echt de volgende dag al binnen. De machine heeft het niet eens gemerkt, lol.

Goede en snelle levering

Raad het een ieder aan.

Waanzinnig snelle levering voor een prima prijs.

Na het bakken, liet mijn dochter de deksel van de keukenmachine van Braun vallen. Gelijk in paniek, daar het apparaat niet werkt zonder dit onderdeel en zij haar bakavonturen in het water zag vallen. Maar niet met Parts.nl. Binnen 24 uur geleverd. Blije dochter, dus ook blije koper. Enige minpunt zou kunnen zijn de verzendkosten te verlagen. Best een groot bedrag op 1 aankoop.

Snelle levering. Alleen dhl is wel een slechte bezorger, heeft het pakket in de blauwe container gedaan. Terwijl wij gewoon thuis waren

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE