Een goed product voor een correcte prijs

Het product is gelijk de volgende dag al geleverd, onbeschadigd en ik kan het product dus gelijk gebruiken!

Orginele merkonderdelen supersnel geleverd

Originele Dyson merkonderdelen besteld op zondagavond en maandagochtend voor de middag al in huis. Ook superfijn dat er duidelijke montagebeschrijving erbij zat. Ze krijgrn van mij 10/10

Niet origineel, past wel (melkslang voor EQ.9 s300)

Op de site staat aangegeven dat je een origineel onderdeel kunt bestellen. Het origineel is een dun, donkergrijs slangetje. Ik heb een veel dikker kleurloos slangetje ontvangen. Het past, dus ik kan gewoon koffie met melk maken, maar het ziet er niet uit. Geen volgende bestelling meer voor mij.

Avond van te voren onderdeel besteld en de dag erop al in huis voor een betaalbare prijs

Product als omschreven

Belangrijk onderdeel voor mijn (al wat oudere) Bosch wasdroger gevonden. Snelle levering.

Buitengewoon snel en verzorgd

Zondag besteld - maandag geleverd - WoW

Probleemloos en heel snel

Bestelling op zondagmiddag, levering maandagmiddag. Zorgvuldig verpakt, product (grillplaten) past precies.

geweldig

Supersnelle levering!!Top!!

Duidelijke communicatie, snelle levering, goed product

Duidelijke website , alles correct afgehandeld , zeker een aanrader!!

Razendsnel bezorgd

Ik heb op zondag een glasplaat voor morgen in ovendeur besteld, hij is maandag al bezorgd. Razendsnel en alles prima!

Prima product, prima levering

Mijn mengbeker van smootymixer was stuk. Bij Parts.nl hadden ze deze gelukkig op voorraad. Ze maken er echt werk van. Vandaag besteld, morgen in huis. Zeer tevreden klant

Een hele snelle service..TOP!!

Had niet verwacht dat ik zo snel de juiste part zou kunnen vinden, maar later met behulp van medewerker, was het " kat in een bakkie" en een dag later wat de part er al!!

heel goed

geweldige keuze

Prima.

Het bestelde had ik de volgende dag al in huis. En het product is solide. En wat het moet doen.

Snelle en duidelijke service

ik had 2 onderdelen voor mijn koffiemachine besteld. deze waren netjes de volgende dag geleverd. uiteindelijk besloten we de machine niet te repareren en heb ik de onderdelen retour gestuurd. de uitleg hiervan was duidelijk op de site en kreeg netjes een melding dat ze de onderdelen hadden ontvangen + credit nota. Super snelle en heldere service!

Groot assortiment

Snel en correct geleverd.

Geleverd zoals het hoort.

Black & Decker Borstelrol, prima onderdeel, snel geleverd

Prima online koopervaring.

Perfect geholpen en uitleg gekregen.

Zeer positief.

Geweldig!

Heldere website, soepel besteld en afgerekend en....supersnel bezorgd! Ik zeg 'Plus, plus'!

Veel onderdelen, snelle levering, duidelijk info status order

Altijd nog het onderdeel kunnen vinden wat ik zoek, na de bestelling hele duidelijke info m.b.t. status order. Levering binnen 3 dagen. Super !

Netjes en correct

Snelle levering. Zeer tevreden ☺ van a tot z

Onderdeel voor koffiezetapparaat besteld, snelle levering, perfect onderdeel, goed te vinden op deze website, goed en overzichtelijk..

Snel en goede site!

Makkelijke site om het goede onderdeel op te zoeken en dan ook nog snel geleverd, de volgende dag al!

Ik ben tevreden

De levering was bijzonder vlug ook eevriendelijke chauffeur. Bestellen online bij Nederlandse winkels is geen probleem ik doe het dikwijls.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE