Makkelijke website en vlot geleverd

De onderdelen voor mijn stofzuiger kon ik snel vinden. De prijs was goed en de levering vlot.

Snel en correct afgeleverd

Snel en correct

zeer goed

de bestelling werd snel geleverd door vriendelijke bezorger wat wil je nog meer?

Super service. Snelle verzending

Voorzijde brouwunit KrupsNespresso vlak voor het weekend besteld, en die werd maandag al geleverd.

Gemakkelijk zoeken in de webshop en snelle aflevering.

Ik kon gemakkelijk het gezochte onderdeel vinden op de website. Het product werd snel geleverd en voldeet aan de verwachtingen.

Verkeerd onderdeel besteld,paste niet. Telf medegedeeld en men zocht naar het juiste onderdeel. Was helass niet meer leverbaar. Retour gestuurd en na twee dagen geld op de rekening terug gestort incl verzendkosten CHAPEAU !!!!!

artikel snel gevonden en afgeleverd

snel gezocht artikel gevonden en snel/goed geleverd

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Mooie duidelijke site. Als je het artikel code van de koelkast invoert krijg je alle onderdelen en is het zo gevonden. Vervolgens netjes op tijd verstuurd en goed ingepakt. Kortom, ik weet waar ik de volgende keer weer moet zijn.

Super snel en goed

Super snel geleverd en alles top.

Perfect!

Zeer anelle afhandeling van de bestelling, op zondagmiddag besteld, maandagmorgen in huis, echt top!!!

Goede en snelle levering

De volgende dag het juiste onderdeel al in huis. Zeer tevreden!

Snel en goed geleverd

Bestelling snel geleverd. Erg tevreden.

Snelle en goede levering

Makkelijk het onderdeel voor een koffiezetapparaat gevonden en snel geleverd.

Krijgt wat je besteld en snel

Je Krijgt wat je besteld en snelle levering goede prijs

Het bestelde ontvangen

Snelle en correcte verzending

Supersnelle en correcte levering

Zie boven

Snel en goed

Volgende dag gelijk in huis en onderdeel was niet duur en exact wat ik nodig had!

Zeer snelle en correcte levering

Prima ervaring !

Men kon scharnieren leveren voor het deurtje van een 13 jaar oude Whirlpool oven

Zoals boven omschreven waren de scharnieren van het deurtje van de oven defect en kon het deurtje niet in de gesloten stand blijven staan. Deze scharnieren besteld en binnen 2 dagen had ik die in huis en ‘n lid van het Werkspot Team zal deze volgende week komen installeren

Snelle logistiek tegen een redelijke productprijs

Bij voortduring prima dienstverlening

snel en goed

Zeer snelle levering, goeie prijs, ben er blij mee

site is prima en ik heb snel gekregen wat ik nodig had.

snel en voldeed prima

Snel bezorgd! Fantastisch product

Snel bezorgd! Professioneel product goeie kwaliteit

Levering en het product zijn perfect

Een dikke tien!

15 Weegschaalstraat