Prima product

Rekje voor magnetron werd snel geleverd, voldoet prima!

Prefect geregeld

Besteld ,volgende dag binnen

Makkelijk te vinden en te bestellen

Ik zocht naar een nieuw rubber en stofbakje voor mijn droger. Al snel had ik via het product nummer de juiste onderdelen gevonden en bestel. De volgende dag waren ze netjes thuis geleverd. Echt een super service!

Makkelijk en snel

Goede prijs, weinig verzendkosten en vlakbij op halen. Ideaal

Uitstekende hulp bij zoeken en direkt goede onderdeel

Ik zocht een verwarmingselement voor een koffieapparaat en dat was snel gevonden en de lijst met compatibele apparaten maakte dat ik zeker wist dat ik het juiste onderdeel had. Ook snel bezorgd!

Het juiste onderdeel de volgende dag nog geleverd!

Ik vond het onderdeel wat ik zocht voor een aantrekkelijke prijs bij Parts.nl. De volgende dag werd het al bezorgd en kon ik de koelkast weer repareren. Topervaring!

Snel en het juiste onderdeel

Wat fijn dat ik niet mijn hele apparaat hoefde op te sturen naar de fabriek, maar gewoonweg het kapotte onderdeel kon bestellen bij Partsnl. En dan nu... een lekker kopje koffie met warme melk ;-)

snel gevonden en goede levering

was eenvoudig te vinden op internet, alleen pakte de gegevens niet vaan het tyoe plaatje foto gemaakt en door gemaild, de volgende dag al in huis

Geweldig. Gewoon zoals het hoort.

Snel geleverd en passend op de stofzuiger.

Snel en goed.

Snelle levering van het product (1 dag). Er was ook een compatible product aanwezig als goedkopere optie.

Snel geleverd, goed geïnformeerd

Part eenvoudig te bestellen voor een goede prijs. Snel geleverd bij ophaal locatie. Werd voldoende op de hoogte gehouden van leveringsdatum.

snel geleverd, prima service

Juiste materiaal, goed gevonden, nette prijs

Perfecte pasvorm, snel geleverd, wilde al nieuwe machine kopen, maar de oude staat al te wassen!

Snelle levering en wasmachine zelf gefikst

Mijn wasmachine lekte en na wat onderzoek bleek het aan de filter te liggen. Die was ontzet en de rubberen ring was niet meer goed aansluitend. Door de juiste originele vervanging die ik gemakkelijk kon vinden op partsnl was ik voor 80 euro weer klaar. Een fractie van wat een monteur me zou hebben gekost! Laat staan een nieuwe wasmachine…. En daarnaast een heel voldaan gevoel van het zelf te hebben opgelost.

Snel geleverd en super in gepakt

Prima respons en zeer snelle levering TOP

Gewoon top en kennis van zaken

Duidelijk aangegeven welk onderdeel ik nodig had. En dan ook nog betaalbaar. Volgende dag al in huis.

Snelle levering en originele onderdelen

Super snelle service en makkelijk te bestellen

Op goed geluk gekocht, we hadden geen

Dit product op goed geluk gekocht, we hadden geen maat en typenummer, ze kwamen binnen en pasten perfect. De aflevering kwam ook overeen met de mail die ik over aflevering kreeg.

Voordelig, snelle levering

Vergeleken met andere andere zaken, beste prijs, wel hoge verzendkosten. Snelle en correcte levering.

top winkel

Goede service en snelle levering, top eht element werk goed. Ben zeer tevreden

Groot assortiment en snelle levering

Overzichtelijke website, snelle levering. 1 heel klein minpuntje dat er een benodigd schroefje te weinig in de verpakking aanwezig was. Voor ons geen probleem want we hadden de schroefjes van het kapotte onderdeel bewaard.

k ben tevreden over de kwaliteit van het product en de snelle levering.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van het product en de snelle levering.

Alles rondom bestelling en levering conform afspraak

Zie boven

15 Weegschaalstraat