Goede service en berijkbaarheid

Levering via winkel duurt wel langer dan de beloofde 2 dagen.

Snelle, nette levering!

Prima service, zeer betaalbaar, duidelijke webshop en snelle levering, TOP dus!

Goed onderdeel snel geleverd

Prijs goed. Vlotte levering

Snel en professioneel

Makkelijk te bestellen en een erg snelle levering

Ik ben tevreden over de snelle levering van de onderdelen

Ik ben heel tevreden over het advies dat ik kreeg voor de keuze van de onderdelen en ook over de snelle opvolging en levering hiervan !

Zeer snel en correct afgehandeld

Onderdeel voor mijn Bauknecht combi- magentron besteld. Je kan makkelijk zoeken op de site op typenummer van het apparaat. Besteld en de volgende dag in huis! Past en werkt prima, zeer tevreden. Enige nadeel was de prijs, aangezien het een merk onderdeel was, is deze behoorlijk aan de prijs. Maar dat ligt niet aan parts.nl

Geweldig goed en correct geholpen, wel even geschat en dat was prima. Bedankt

Helaas tevreden

Zeer tevreden!

Eind van de middag tik ik m'n koffiekan kapot, gelijk een nieuwe besteld bij PartsNL. De volgende ochtend had ik hem al in huis. Erg tevreden over de snelheid van het leveren!

Snel geleverd. Duidelijke info op de website!

Je kunt eenvoudig je onderdeel vinden via de website. Eenmaal besteld, snel geleverd. Heel fijn!

Uitmuntend

Duidelijke omschrijving in de site, megasnelle levering. Alles probleemloos en top.

Snelle bestelling

goed gedaan

Correcte snelle levering

Bestelling snel geleverd

Hele snelle service.

Volgende dag al in huis.

Supersnel de juiste onderdelen geleverd.

Gelukkig was het bestelde onderdeel voorradig en was ik snel geholpen, de wasmachine loopt weer als een zonnetje.

makkelijk te vinden en perfecte snelle levering

Het onderdeel was op de site makkelijk te vinden. Na het plaatsen van de bestelling was het snel geleverd.

Snel geleverd product

Bestelling gedaan, en het artikel werd gelijk de volgende dag afgeleverd. Allard

Betrouwbaar

Snelle levering, betrouwbaar

Snel en goed geleverd

Goed.

Mooi optijd geleverd helemaal top

Mooi optijd geleverd En heb ht succesvol kunnen monteren

denkt mee, geeft advies hoe het product het beste gebruikt kan worden.

Dampkap was gefixt!

Duidelijke info op de website. Reserve onderdelen werkten perfect dus probleem opgelost.

Makkelijk te vinden op soort product, verpakking perfect. P.S. deurrubber Pelgrim P 02 / P01 hebben hetzelfde code nr.

Alles zoals omschreven

prima navigatie door webwinkel