Goede prijs en snel geleverd

Prima voor elkaar

Nieuwe koolborstels besteld voor wasmachine. Bestelde onderdelen werden sneller bezorgd dan verwacht. Goed voor elkaar!

Prima snel en betrouwbaar.

Alles netjes en snel geregeld. Zeker een goede keuze. Al meerdere malen van hun diensten gebruik gemaakt en altijd alles en netjes en snel verzorgd.

Goede onderdelen

Goed terug te vinden op de site of de onderdelen passen op je apparaat!

Goede en snelle service

Het artikel werd netjes en snel geleverd. Fijne en betrouwbare site om te bestellen

Snel en doeltreffend. Stofzuiger werkt weer.

Zeer snel geleverd

Levering was zeer snel en correcte artikel.

top top snel en correct

wat ik besteld had correct geleverd en netjes zoals ze beloofden. zal jullie zeker aanbevelen en zeker weer bij jullie bestellen.

Super!zeer snelle levering mvg

Zeer snelle levering app werkt al weer mvg Piet oud monteur whirlpool ned

De broodbakmachine kan weer even mee. prompte levering.

Supersnelle levering

Bestelling eenvoudig te doen op typenummer het bakje van onze koelkast kunnen vinden..

Snelle levering prima

Prima zaak werken super snel en accuraat ben zeer trvreden

Razend snelle service.

Op zondag een nieuwe riem voor de droger besteld. Op maandag middag binnen!! Wat een service!! Aanbevelen???? Jazeker!!!

Super snel het juiste product geleverd

De volgende dag zoals afgesproken de ovenknop geleverd

Zo makkelijk gaat het nergens

Bellen voor info, want ik was niet zeker van het artikel. Prima en duidelijk geholpen, even bestellen en de volgende dag in huis. Zeer positieve ervaring

aan te raden

Bij mijn miele novostar vaatwasser, al op leeftijd, waterslot aan vervanging toe. Via chat met medewerker PartsNL, alternatief gekozen, snel geholpen en geleverd.

Webshop met service

Een webshop is pas zo goed als ze een probleem oplossen, dat hebben ze keurig gedaan, kan niet anders zeggen. Voor mij een aanbevolen webshop. 1 Zoals een webshop zou moeten zijn,

Zeer tevreden met alles.

Duidelijke antwoord , snelle levering

Via de site geïnformeerd welk onderdeel ik nodig had voor mijn wasmachine. Een snelle reaktie met een duidelijke offerte. Scherpe prijs en het artikel de volgende dag ontvangen. Goede kwaliteit en mijn wasmachine gerepareerd! Bedankt en zeker tot de volgende keer. Ga zo door !

Gisteren besteld en vanmiddag in huis

Supersnel geleverd, ik heb de onderdelen gisteren besteld en het is vanmiddag al geleverd.

Ik ben blij met mijn bestelling

Benodigde spullen besteld binnen3dagen binnen!!!

Blij met jullie onderdelen

Afgelopen week brak er iets af van mijn tefal hakker. Nieuw kopen van het apparaat was geen optie. Er was immers maar een klein deel aan vervanging toe. Ben weer gelukkig met mijn apparaat die nu weer kompleet is door jullie. Dus top zaak en snelle bezorging.

Prima beschrijving en snelle levering

Het was fijn dat we het onderdeel goed konden vinden en het werd keurig en snel bezorgd.

Duidelijk en overzichtelijk

Ze houden je goed op de hoogte via de mail

Ik vond snel het artikel wat ik zocht op de website, snel in huis

Goede prijs, snelle service, heel prettig!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE