Ik vond snel het artikel wat ik zocht op de website, snel in huis

Goede prijs, snelle service, heel prettig!

komt levering zoals geplanned na

betrouwbaar wat betreft levering en omschrijving geleverde product

Zeer correct

Vandaag bestellen morgen in huis

Snelle en juiste levering.

De dag na mijn bestelling kon ik mijn koffiezetapparaat weer gebruiken .

Service 100%

ik kon mijn product niet vinden en begon een chat. daarin vroeg ik of het product te leveren was. Ik kreeg gelijk via de e-mail een link naar het juiste product toe. Alles supersnel

Snel en accuraat!

Snel en accuraat!

We hebben al meerdere keren apparatuur in ons huis gerepareerd met onderdelen van parts.nl. Eenvoudig te vinden op de website en snel geleverd en prima toen te passen. Deze keer een nieuw sproeiarm voor de vaatwasser. Werkt nu weer uitstekend! Ook fijn personeel in de winkel!

Kan niet beter

Heel eenvoudig , bestellen en daarna snel ontvangen. Beter kan niet!

niet zo ok

de laatste tijd zijn mijn pakjes allemaal geopend, dit vind ik niet ok er moet meer controle komen .vroeger bij de andere chauffeur hadden we dit niet.bij de buren was het ook zo.nergens kunnen we een klacht indienen op post nl. mvg aniana

Snelle levering en product was goed verpakt in brievenbuspost.

Zeer tevreden over de snelheid van levering en wijze van bestellen.

PartsNL, die hebben de onderdelen welke je nodig hebt WEL!!!!

Via de telefoon samen het juiste onderdeel voor mijn wasmachine gevonden. Ook nog de tip gekregen deze zelf via internet te bestellen, dan was het er de volgende dag anders moest ik een paar dagen wachten voordat het in de winkel geleverd werd. En een vrouw zonder wasmachine, dat wil je echt niet. Dus kortom, service van de bovenste plank!!!!

super snel en juist

vlotjes

Snelle levering en een prima product dat volledig voldeed aan de verwachtingen.

Snel en accuraat

Al diverse keren iets besteld en altijd levert aparts snel en accuraat. De website is duidelijk en zo krijg je altijd het goede onderdeel binnen!

Handig en snel!

Prima site om het onderdeel voor mijn droger te vinden. En na de bestelling had ik het de volgende dag al in huis! De droger draait weer als een zonnetje

Had beter gekund

Bestel proces ging op zich prima. Toen het onderdeel geleverd was heb ik verschillende keren geprobeerd de bak voor het ijs op z'n plaats te krijgen, maar het paste gewoon niet. Ik had al een return aangemeld, toen ik de oude en nieuwe opvangbak een goed bekeek zag ik dat ze er anders uitzagen. Ik hen vervolgens een onderdeel van de nieuwe bak er afgeschreven en vervolgens paste de opvangbak. Het was wel fijn geweest dat er een soort gebruiksaanwijzing bij was geweest die vermeldde dat je voor sommige typenummer dit moest doen. Had mij veel werk en frustraties gescheeld.

Donderdagavond 10 voor 10 besteld, de volgende middag al in huis! Bovendien vind ik het erg prettig dat ik niet een heel nieuw apparaat hoef aan te schaffen, maar gewoon het kapotte onderdeel kan vervangen doordat het betreffende onderdeel los te bestellen is bij parts.nl. Niet alleen voordelig maar nog duurzaam ook.

Snelle levering prettige bezorging.

goede ruitje voor de combi magnetron die toch al 13 jaar oud is

via type nummer een nieuwe ovenruit kunnen bestellen. Toen de verpakking aankwam had ik er een hard hoofd in, want de vorm was behoorlijk anders dan het pakketje dat ik verwachtte. Bleek er een veel langere verpakking dan nodig omheen te zitten. Dat is in het kader van duurzaamheid een aandachtspuntje voor jullie, maar het bestelde artikel was prima!

Deskundig en snel

Duidelijke website, goede informatie. Snelle levering

Snel en goed

Het juiste onderdeel binnen 24 uur geleverd

Beste service en snelle levering

Heel erg goede service en snelle levering en goede kwaliteit

Ik ben primageholpem door de klantenservice app toen ik het juiste artikel op de website niet kon vinden.Het pakket was op tijd. Als ik weer iets nodig heb ga ik het zeker hier bestellen.

Slecht

Zeer teleurgesteld Iets verkeerd besteld ,dus moest het terug .Kon het niet in de winkel teug brengen want dat deed die meneer van de winkel maar 1 x per maand naar het magazijn ,en dat had hij net gedaan . Daar ik maar30 dagen de tijd had om het terug te sturen moest ik dat via post nl doen .Dit heeft mij veel geld gekost omdat die medewerker in de winkel zeer onaardig was en zeker niet klantvriendelijk.

Opmerking: Vertel ons wat je vindt…. ‘je vindt’ schrijf je zonder t. !! Dus: je vind….

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE