Geweldig …

Reeds eerder onderdelen besteld en die waren ook perfect geleverd. Ik ben “honkvast”. Heb vertrouwden bedrijven waar ik op kan rekenen als ik onderdelen nodig heb. Dus, dit is er een van. Maar ja, de bezorging/aflevering duurt vele malen langer en daar kan Parts.nl absoluut niets aan doen.

Wasmachine kapot. Direct een onderdeel besteld. Dag later was het in huis.

Precies het juiste onderdeel!

Snel & efficiënt! Blij dat onze dyson weer mee kan met dit onderdeel.

geweldige snelheid enservice

Ik moest een speciaal onderdeel voor mijn Karcher hebben. Bij Karcher houden ze kennelijk niet van universele onderdelen omdat van het onderdeel dat ik nodig had vele variaties bestaan. Gelukkig geeft Parts.nl precies aan waar je op moet letten om het juiste onderdeel te krijgen. Er staat zelfs een speciale waarschuwing bij als je de bestelling wil doen. Onderdeel binnen 24 uur geleverd. Klasse!

De aankoop verliep heel smooth

Jammer van het kleine akkefietje. Na de betaling zag ik dat het totaalbedrag groter was dan het bedrag in het winkelmandje. Ik zou zogezegd een voorkeur van transporteur, met een meerprijs, aangevinkt hebben. Direct een mail verstuurd naar de klantendienst. Hierop direct antwoord ontvangen, ik had zogezegd een vinkje aangezet hebben bij een voorkeuze van transport. Dag erop krijg ik terug mail, met de mededeling dat ze het verschil zouden terugstorten. Inderdaad, enkele dagen later, stond het bedrag op mijn rekening. Chapeau!!!

Probleemloos besteld en geleverd gekregen, top

eenvoudig, snel, prima kwaliteit en goed verzorgd

simpel om te bestellen en snel afgeleverd in een uitstekende winkel met vriendelijke menden.

Jammer genoeg weer het verkeerde onderdeel

Artikel volgens de gegevens van het apparaat opgezocht tot 2 maal toe het verkeerde gekregen . Nu bij andere leverancier in een keer het juiste artikel gekregen.

slechte levertijd

de afspaak was binnen 2 dagen levering. nu een week later heb ik nog steeds niets ontvangen zelfs geen mail , Ik wacht nog maar af of het nog word geleverd.

snel en goed geleverd

op de website was het product makkelijk te vinden. prijs vergeleken en die was ook goed. levering was snel en was het juiste artikel. alles ging gewoon goed zonder gedoe. eigenlijk wat we tegenwoordig gewent zijn.

Super lage prijs

lage prijs en snelle levering

Glazen plaat in perfecte conditie ontvangen

Tevreden

Artikel volgende dag ontvangen. Zeer goede en snelle service

Gewoon goed

Glasplaat in nieuwe koelkast is gebroken. Gezocht op merk en glasplaat en hebbes. Wel een dure grap maar dat is niet anders. De glasplaat was in ieder geval heel goed vetpakt voor het transport en heeft de reis overleefd.

De bestelling de volgende dag in huis, keurig en goed verpakt. Top!?

Snelle levering en een goede site

Snelle levering en goed telefonisch advies

Ovenonderdeel besteld. Was in twee dagen op te halen bij mij in de buurt. Prima levering en advies

Goeie ervaring

Goede service de chatbot werkte goed kreeg snel en goeie duidelijke mail en werd netjes verstuurd

Juiste onderdeel, correct geleverd…

Onderdeel hebben wij vlot gevonden in uw aanbod. Meteen besteld, snel ontvangen, en gemonteerd volgens meegeleverde voorschriften. Werkt perfect. Waardering voor PartsNL. Dank!

Het beste van het beste

Geweldige service

SUPER

Ik ben heel erg tevreden met deze aankoop! Precies de goede maat, alles is weer netjes

groot assortiment en snel geleverd

Hadden de juiste stoomtuit voor mijn Phillips koffie machine op voorraad, binnen een werkdag weer verse cappuchino :-D

precies het juiste artikel in heel korte tijd.

prettig dat er een controle was die mij vertelde dat het niet het juiste onderdeel was wat ik wilde bestellen. Door de controle is het nu wel het juiste dat was erg fijn.

prima en overzichtelijk bestellen

2e/extra koelkast kan weer even mee dankzij een reparatie aan schanier

Altijd snel geleverd

Al meerdere keren onderdelen besteld. Super gemakkelijk en ze doen ook niet moeilijk als een onderdeel verkeerd is besteld.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE