Geen woorden maar daden

Ik ben erg netjes te woord gestaan toen ik voor mijn bestelling advies vroeg .Omdat het niet op voorraad was de afspraak gemaakt dat ik bericht zou krijgen als het er weer was . En ja hoor netjes aan hun afspraak gehouden en mij een berichtje gestuurd . Toen besteld definitief en vlug geleverd . Erg tevreden over dit bedrijf

Snelle levering, uitstekend

Een onderdeel voor nespresso one besteld, was snel geleverd en goede communicatie over verloop levering. Zeer tevreden

Snelle reactie op onjuiste bestelling

Duidelijk antwoord (over de mail) wat de juiste onderdelen zijn; snelle bezorging; snelle uitbetaling van geretourneerd onderdeel.

Positieve ervaring

Snelle levering en kwalitatief product, beantwoordt aan de omschrijving.

Snel, goede prijs, behulpzaam

Veren voor ouder type Bosch combi-oven besteld. Goede ondersteuning gekregen bjj het bepalen van de juiste bestelnummers.

snel het juiste onderdeel

het juiste onderdeel is makkelijk en snel te vinden voor het specifieke apparaat, in mijn geval een atag oven. binnen een dag in huis en goedkoper dan de voorrijdkosten van een monteur.

Daad wordt bij het woord gevoegd. Top!

Ik bestelde het om 15 uur en het was er de volgende dag! Netjes verpakt en kon weer door met de klus. #blijverrast#

Snelle en correcte levering bestelde onderdeel.

Het bestelde onderdeel voor de wasmachine is snel geleverd in Frankrijk door de pakket bezorger.

snel en makkelijk

er was een knop defect van mijn kookplaat. de leverancier/fabrikant kon niets betekenen terwijl deze nog onder de garantie viel. Via PartsNL toch een vervangende knop kunnen vinden voor een prima prijs. Binnen 1 dag had ik het onderdeel binnen via de post en konden we weer koken. Top service

Snel geleverd!

Artikel is precies wat ik verwachtte

Volgens afspraak geleverd, met goede communicatie. Product voldoet aan verwachting.

s’avonds om 8.30 besteld, volgend dag in huis.

Precies het onderdeel wat ik nodig voor een machine die zeker 35 jaar oud was

Goede service snelle levering

Ik zocht en ik vond wat ik nodig had. Ik bestelde het en volgende dag in huis. Helemaal top! Fijn dat ze enorm veel artikelen in voorraad hebben en daardoor ik snel mijn vaatwasser weer kon gebruiken. :)

Goede en snelle service!

Mijn mail werd snel beantwoord, en het was heel duidelijk welk product ik aan kon schaffen om onze oven te kunnen repareren. Gelijk besteld en de dag erna had ik het onderdeel al in huis. Met de duidelijke uitleg video op YouTube kwamen we ook een heel eind. Superfijn! En niet te vergeten , mijn oven doet het weer.

De bestelde ovenplaat is snel bezorgd in de winkel waar we hem konden ophalen. Kwaliteit van het product is goed.

Onderdeel was makkelijk te vinden en werd snel en goed verpakt bezorgd.

Ik zocht een filtermat voor mijn wasdroger en vond de filtermat bij PartsNL. Bezorging was snel en goed. Hij kwam in een leuk doosje. In dit geval had hij ook een envelop gepast, maar dat mocht de pret niet drukken.

Geweldig en zeer correct.

Mijn retourzending, foutje mijnerzijds, perfect afgewerkt. Maandag retour gezonden. Dinsdag retourzending goedgekeurd en woensdag mijn geld terug op de rekening. Nog nooit zo'n service meegemaakt! Nogmaals geweldig.

Snel te bestellen en vlot geleverd.

Goede prijs/prestatie verhouding.

Goede prijs/prestatie verhouding en snel geleverd.

Makkelijk, soepel en razendsnel

De scharnieren van onze koelkast waren uitgebogen en moesten vervangen worden. Op PartsNL heel makkelijk gevonden besteld en de volgende dag al in huis. SUPER!

Super toppie

Wat een mooie website heeft partsnl. Ik zocht een bakje voor in de koelkast van de caravan en partsnl had deze. Zaterdag besteld en op zondag al verzonden. Maandag al geleverd en gelijk s’avonds in de caravan geplaatst

Zondags besteld en op maandag al in huis

Goed en gemakkelijk mijn onderdelen gevonden en bezorgd

Snel gevonden wat ik zocht en het werft snel geleverd, ik ben tevreden

Bijzonder goed en snel

Zondag besteld, maandag geleverd

Uitstekend assortiment, perfect verpakt, zeer snel geleverd1 Perfect!

Zeer positieve eerste ervaring met dit bedrijf. Hadden het nodige onderdeel op voorraad tegen gunstige prijs en lage verzendkosten. Ben heir erg tevreden over.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE