Snelle bezorging

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Snelle levering en op rijd bezorgd

Ben zeer tevreden

Goed product, snel ontvangen

Nwe scheerkop voorBraun snel ontvangen. Prima!

Waterpomp Past perfect. Wasmachine werkt weer als nieuw

Goede service, snel het juiste geleverd en goed verpakt

Goede service, snel het juiste geleverd en goed verpakt

Onderdeel makkelijk te vinden en snel geleverd

Enige minpuntje was, dat DHL op de stoep staat als je niet thuis bent en het dan een dag later afgeeft op een DHL punt waar je het zelf moet halen. Is dus een extra leverdag. Soms is dat net een dag te veel, nu was het geen probleem.

Zeer goed geholpen telefonisch en offerte gekregen, email met bestel link. Binnen 1 dag in huis

Bestelling snel ontvangen en goede service!

Bestelling snel en goed ontvangen. Had 1 artikel verkeerd besteld. Terug gestuurd en zonder problemen het geld teruggestort.

Goed original product voor de droger

Snel besteld en geleverd super, helaas retour moeten gesturen, was ook geen probleem ook snel afgehandeld. Komen zeker nog een keer shoppen ...

Bestellen en direct geleverd.

Overzichtelijke website met merk en typenummers. Ingeven en je hebt meteen de juiste gegevens wat je nodig hebt.

Snel op de mat, snel gemonteerd!

Klep vriesvakje caravan was lam na onhandige schoonmaak actie. Een scharnier was al eerder stuk. Nieuw setje besteld en volgens de handleiding ingebouwd. Werkt als nooit te voren.

Juiste artikel en snelle levering

Heel blij met het juiste artikel. Vooral omdat mijn apparaat al wat ouder is!

Zeer snelle levering

Snelle levering van het onderdeel, zodat we eigenlijk binnen twee dagen weer koffie konden zetten!

Super snel geleverd!

In ons vakantiehuis super snel het ontbrekende onderdeel geleverd. Super blij mee.

Prima keuze en snelle aflevering

Voor mijn bauknecht koelkast die al op leeftijd is, was het niet moeilijk vervangende op jullie website te bestellen. Afhandeling en verzending waren goed geregeld.

Uitstekend, goedkoop snel en juiste onderdeel

Ik vond hier het juiste vervangende onderdeel voor onze vriezer.

Mooie lampen voor een zeer scherpe prijs!

Deze lampen kosten nog geen tientje ; kunnen zowel binnen als buiten gebruikt en zijn verstelbaar. Ideaal om te gebruiken als leeslampje voor ons boven het hoofdbord. Daarnaast zijn ze met de klik aan klik uit ook nog eens los bedienbaar. Heel blij mee

Bestelling was makkelijk en ik werd goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling. Pakket werd netjes afgeleverd en artikel was goed ingepakt.

Vlotte levering en handige website

We hadden een vervangende koffiekan van Braun nodig. Op de site kon ik makkelijk controleren of er een was die geschikt was voor mijn type apparaat. De bestelling kwam vlot en was erg goed verpakt. Ik bestel er zo weer.

Super !!!

Op zondagmiddag een artikel besteld en om 12.00 uur de volgende dag al bezorgd

Super.

top

snel en correct

Makkelijk te bestellen

Het werdt ook heel snel geleverd en men kwam de afspraak na.

Zeer blij mee

Dankzij Parts.nl geef je je apparaten een 2de leven. Goed verpakt goede kwaliteit en snel verzonden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE