Snelle levering en vragen goed en tevreden beantwoord
Duidelijk een foto er bij met de losse nrs die je kan bestellen,zeer goede communicatie met de chat mensen.begrijpen waar je het over heb,voor herhaling vatbaar.
S'avonds besteld en de dag erop geleverd. Het waren rubbers voor de panhouders van DOMETIC. Alles paste en dit aan een superprijs. Een puntje: misschien enkele afmetingen vermelden.
Goed en netjes
16.00u besteld, de volgende dag in huis!
De klantenservice (chat) wist me heel vlot precies uit te leggen welk onderdeel zou passen op mijn wasmachinen. Bovendien stuurde ze een link naar het artikel, zodat het bestellen heel eenvoudig was. Daags erna had ik het juiste artikel in huis.
Beste JM, Bedankt voor het achterlaten van je positieve beoordeling. Fijn om te vernemen dat de communicatiemogelijkheid via de chat als prettig ervaren is. Graag tot ziens in onze webshop! Groet, Team PartsNL
Makkelijk te vinden in de lijsten van onderdelen. Makkelijk systeem om te betalen. Snelle service.
Onderdelen snel terug te vinden via de website, na bestellen volgende dag binnen. Helaas had ik de onderdelen niet nodig (door omstandigheden), dus gebruik gemaakt van het RMA proces, wat ook uitstekend en snel verliep.
Goede ervaring, makkelijk op te zoeken op de site, goede afhandeling, goede leveringen, echt niks op aan te merken
Het gevonden onderdeel was de andere dag al bezorgd en paste perfect. simpel klusje
Snelle service en goede producten
Nieuwe veren voor mijn Bosch vaatwasser gekocht daar de deur open viel omdat een van de veren defect was. Super snel de onderdelen ontvangen. Bleken orignele spare parts van Bosch te zijn met degelijke handeleiding hoe je het zelf kon doen. In no time alles vervangen en nu werkt de deur van de vaatwasser weer van oudsher.
Begin 2023 een klepje besteld voor een Whirlpool droger. Deze is vanaf de datum van bestelling niet leverbaar geweest door de fabrikant welke deze klepjes moest leveren. Door Parts.nl hierover regelmatig op de hoogte gesteld. Ook was er de gelegenheid je geld terug gestort te krijgen. Uiteindelijk het bestelde ontvangen in juli, petje af voor de goede service van Parts.nl.
Beste Con, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Uiteraard leveren wij liever jouw bestelling direct uit, maar helaas hebben we op dit moment te maken met vertraagde leveringen door fabrikanten. Bedankt voor je geduld en graag tot ziens in onze webshop! Groet, Team PartsNL
Onderdeek kwam op tijd binnen, netjes verpakt
Website werkt prima, product snel gevonden. Goede prijs, snelle levering
Groot assortiment, goede service en snelle levering.
Het onderdeel was eerst kwijt ergens onderweg. Parts-Nl heeft direct een tweede exemplaar gestuurd. En toen het eerst verstuurde na 3 weken aankwam mocht ik deze ook houden. Prima geregeld dus!
Beste Gert, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Vervelend om te lezen dat jouw bestelling nog niet is geleverd. Wij zien dat er in het verwerkingsproces iets niet goed gaat bij de vervoerder gaat. Bij de vervoerder gaan wij navragen wanneer de bestelling geleverd gaat worden. Inmiddels hebben wij per mail contact gehad en hebben een passende oplossing geboden. Groet, Team PartsNL
Revue originale
Onderdeel tot nu toe niet geleverd!!! (nu 4 dagen na beloofde leverdatum !!)
Mooie aanbieding voor originele slang Kärcher hogedrukreiniger, die vervangen moest worden.
ja zoeken via zoekprogramma's, kwam ik bij jullie terecht voor een onderdeel van Dyson. Dyson's eigen website was niet duidelijk en veel niet leverbaar. Bij jullie positief
Had nieuwe wieltjes nodig voor onderlade van de afwasmachine. Bij Zanussi moest ik meteen een hele nieuwe onderlade bestellen voor € 98,00. Bij PartsNL kon ik de wieltjes los bestellen. Dit kostte mij € 25.00 INCL verzendkosten. Een besparing van € 75.00. Daar wordt ik nu blij van.
Beste A.A. Bauhaud, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij dat je tevreden bent over de geboden service, Wij proberen zoveel mogelijk onderdelen te kunnen leveren om consumenten de mogelijkheid te geven onderdelen te vervangen. Hierdoor is er meer betrokkenheid bij het behoud van producten en vermindering van de milieubelasting van afvalverwerking. Mochten wij onderdelen niet op onze site aanbieden, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Vaak kunnen wij het dan speciaal bestellen en uitleveren. Graag tot ziens in onze webshop. Groet, Team PartsNL
Mijn Philips scheerapparaat werkt weer perfect.
Je toetst een artikelnummer in Google. Kiest voor PartsNL. Bestel direct het artikel en de volgende ochtend werd het geleverd. Wat een service. Makkelijk, goed, snel !
Geweldig snel, ruime keuzes
Beste Govert, Bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Vervelend dat jouw bestelling niet op tijd is aangekomen. Helaas had de bestelling vertraging opgelopen bij de vervoerder en is door de vervoerder terug gestuurd naar ons. Helaas kunnen wij hier niets aan doen. Wij zien dat er inmiddels contact is geweest en dat de bestelling opnieuw is verstuurd. Groet, Team PartsNL
Revue originale
Ik heb 22 juli een aankoop bij jullie gedaan en heb het product nog steeds niet binnen. Ik vind dit toch wel lang duren.
15 Weegschaalstraat
Apeldoorn 7324BE
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.