Voordelig supergoed verpakt en razendsnel geleverd

Doen wat ze beloven.

Zoekend op het www kwam ik op de site terecht. Het benodigde onderdeel was snel gevonden door de overzichtelijke pagina opmaak. De duidelijke afbeeldingen van in mijn geval een pomp, overtuigde mij ervan dat deze zou passen. Aldus besteld. Er zijn meerdere webshops die dit beloven dat je het de volgende dag in huis hebt,maar deze shop doen het ook daadwerkelijk!! Pakket de volgende dag binnen,goed verpakt. Pomp gemonteerd,en demachine werkt weer naar behoren! Bij een volgende keer?......eerst even bij partsnl kijken!!

Goede en snelle levering

Hadden precies het onderdeel dat ik nodig had. Jammer alleen dat ze geen gratis verzending hebben boven xxx euro.

Verrassend om mijn gewenste onderdeel voor een incourant product toch binnen 24 uur te ontvangen

Het verwarmingselement van mijn 10 jaar oude en intussen incourant geworden Beko oven, model OCM25500X is vlekkeloos binnen 24 uur geleverd!

perfect deze site. Super snelle levering

Snel bezorgd. Op de site duidelijke foto's. Toch ook een negatieve noot, vind de bezorg kosten erg hoog. 5,99euro rekenen voor iets wat licht is en ook door de brievenbus kan gaat te ver. Werk zelf ook veel met verzenden van goederen en wij houden hier gewoon rekening mee.

Fijn bedrijf

Vlotte levering en goed verzorgd

Snelle levering. Prima prijs

Snelle levering supper

Er zijn altijd wel onderdelen te vinden ook al is de machine oud.

originele onderdelen razendsnel geleverd

ontvangen producten zoals verwacht. levering sneller dan verwacht!

gemakkelijk reserveonderdelen vinden

gemakkelijk reserveonderdelen vinden. op plus snelle levering van op slag onderdeel. goed gedocumenteerd deel. van de post kan gratis zijn, dat zou fantastisch zijn

Makkelijk het onderdeel te vinden en bestellen. Versteuren bliksem snel! Verpakking heel erg goed. Vakt maar een ding te zeggen en dat is: Alles perfect!

Goede keuze, snel geleverd

Ik bestelde twee bakken voor in mijn koelkast. Bij PartsNL stond duidelijk de maat aangegeven dus ik kon meteen een goede keuze maken. Supersnel geleverd. Tevreden!

bijzonder tevreden

Nadat ik het bij Parts bestelde onderdeel thuis kreeg bleek het toch niet te passen. Na een prettig en soepel verlopen gesprek met een van de medewerkers werd er een ander onderdeel opgestuurd. Het eerste onderdeel kon ik terugsturen en al na enkele dagen werd dat door mij betaalde bedrag al op onze rekening teruggestort. Het nieuwe onderdeel paste gelukkig wel. Al met al: prima service en prettige medewerkers aan de telefoon (ook heel plezierig!!)

Great price for vacuum parts

Incredibly fast delivery at a great price for replacement filters for my old vacuum. It runs like it's brand new again.

fijn dat de klantenservice altijd meedenkt

Ik bestel regelmatig onderdelen. Dan wil je ook zeker weten dat je de goede producten bestelt en geleverd krijgt. Als ik de klantenservice de gegevens doorgeef voor het onderdeel dat ik zoek, krijg ik snel en goed advies. Dat maakt mijn leven een stuk gemakkelijker en kan ik snel problemen aan apparaten oplossen. Top service.

Vliegend vlug

Duidelijk.!fluitje van een cent.!

Origineel of toch niet?

Ik had een probleem met de automatische draadtoevoer van mijn Black en Decker grastrimmer. De spoelkap was versleten. Omdat eerder aangeschafte Chinese spoelkappen niet goed werkten nu een originele Black en Decker aangeschaft. Maar.... is het wel een originele Black en Decker spoelkap die PartsNL mij toezond? Nergens staat de naam Black en Decker op. Het onderdeel is gemaakt in China. Hoe dan ook, het onderdeel werkt prima, dus geen zorg. Ook de verzending verliep snel en de verpakking was keurig.

Ik belde Parts voor een onderdeel (klepje voor de diepvries). Door de verkoper werden de juiste vragen gesteld waardoor bleek dat ik geen nieuwe klep maar enkel schanieren nodig had. Dat scheelt weer in de kosten. De juiste schaniere waren er een dag later en binnen 10 minuten was het klusje met dank aan het juiste advies van Parts gepiept.

Slechte service, weinig medewerking

Na een bestelling van een deurgreep voor mijn Zanussi koelkast, deze snel ontvangen. Echter zonder afdekdopjes. Bij demontage is er 1 stuk gegaan. Bij navraag is deze los leverbaar. Dit dopje ter grote van 0,3 mm x 10 mm kost bijna net zoveel als de greep! Dan als klap op de vuurpijl verzendkosten 6,95. Op mijn vraag om (uit coulance) dit goedkoper per briefpost te doen, werd weggewimpeld. Beetje Jammer Parts.nl. Ook de greep heeft een slecht afgewerkte scherpe gietrand. Nee, geen prettige ervaring.

het besteld product is snel en correct geleverd

Zeer te vrede

Goede kwaliteit en snel geleverd

Van A tot Z was het geweldig top

Overzichtige site en duidelijk en direct!

Snel het juiste onderdeel in huis

Website helder ingedeeld. Snel het vervanging onderdeel gevonden. Gemakkelijk te bestellen en een snelle levering.

goede, snelle levering

prima ervaring.

PartsNL heeft me veel geld gespaard met de micaplaat voor mijn magnetron.

De micaplaat in mijn magnetron was ontploft en een nieuwe was snel te vinden bij PartsNL. Was makkelijk om te bestellen en was binnen de kortste tijd in de winkel in Amsterdam. Opgehaald de plaat. De juiste maat eruit gesneden. In de magnetron geplaatst. En presto! Was gemaakt. En goedkoop ook. Mijn dank.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE