Super snelle levering, antwoord op mail en terugbetaling

Super snelle levering, antwoord op mail en terugbetaling. Echt top!

Snelle levering.

Mijn bestelling werd zeer snel uitgevoerd. Het is heel belangrijk dat je bij Parts onderdelen kunt bestellen om zelf ook reparaties uit te voeren.

Super snelle levering

En een goed product

Supersnel geleverd, zondag besteld maandag in huis, TOP

Goede website, makkelijk zoeken naar onderdelen op serienummer apparaat en zoals gezegd supersnel geleverd, meer heb je niet nodig...!

Snelle levering en precies wat ik heb besteld

Karcher-onderdelen

Grote keuze aan onderdelen en zeer snelle levering. Ik beveel Marc aan

perfect

benodigde produkt supersnel ontvangen

alles ok, prima zaak, portokosten zijn wat aan de hoge kant.

Goed en goedkoop

Enkele onderdelen voor mijn staafmixer nodig. Goed telefonisch contact. Prima service en advies. Vandaag besteld, morgen in huis. Echt super. Mijn dank.

Gewoon goed

Snelle levering. Veel onderdelen op voorraad, ook originele. Makkelijk op te zoeken aan de hand van apparaatgegevens.

Super snelle levering Veel op voorraad

goed advies, snelle levering!

Goed advies en uitleg. Snel geleverd!

Gewoon goed

Gewoon goed geholpen

vlotte service goed verpakt

de levering was prima onderdelen passen goed alles was correct

Zeer netjes geholpen.

Mijn bestelling ging niet verder dan dat hij in behandeling was. Na een telefoontje die zeer netjes beantwoorden is. Kwam de bestelling de volgende dag binnen.

correcte levering

Reeds voor de tweede keer onderdelen besteld, en elke keer is alles prima verlopen. De onderdelen zijn goedkoper dan het originele merk, passen perfect. En daarbovenop heel snel geleverd (volgende dag al). Zeker een aanrader!

super geholpen.

snelle en goede informatie en een prima aflevering.

Uitstekende ervaring

Snel antwoord op de vraag die ik stelde.alsook snelle levering van het gevraagde onderdeel.zeer uitgebreide adressenlijst,zeker niet wachten om iets te bestellen indien nodig

Betrouwbaar en snelle levering

Helemaal goed

Op zondag besteld maandagmiddag in huis

Snelle service, eenvoudig besteld.

Zoals ik al zei: Snelle service en eenvoudig besteld

Snel en goed

Onderdelen voor stofzuiger besteld in het weekend. In het zelfde weekend zijn ze verzonden Dus super snel in huis en uitstekend verpakt en degelijke kwaliteit.

Eenvoudig en snel

Op de site eenvoudig de juiste onderdelen voor mijn koelkast gevonden. Type-en serienummer wijze je snel naar wat je zoekt. Onderdelen na bestellen snel in huis. Keurig verpakt. Erg tevreden.

Snel geleverd en kreeg wat ik besteld had.

Snelle en goede service.

Zondags besteld, maandag in huis

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE