Deskundig en snel

Goed advies, snelle respons op de chat en snel bezorgd. Ik ga zeker deze site onthouden.

Perfect geholpen

Ik heb een onderdeel bij jullie besteld en helaas was het verkeerde artikel opgestuurd. Dit samen met jullie uitgezocht en hrt juiste artikel alsnog gekregen.

vrijdagavond besteld, zaterdag al geleverd!

uitstekend

Keurige afhandeling en snelle bezorging. Ze doen wat af gesproken is via de mail

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Parts heeft een toegankelijke website. De deurgreep voor een 22 jaar oude koelkast was direct leverbaar en voorzien van duidelijke aanvullende informatie. Het artikel werd snel verzonden.

Nog niet geleverd, ondanks melding dat binnen 1 dag geleverd wordt

Ervaring is tot dusverre slecht

Duidelijk, snel, goede ondersteuning

Via chat enorm Goed En snel geholpen In de middag 1500 contact volgende dat juiste spullen om 1200 binnen.

product voldoet uistekend

Bestelling snel binnen, product goede prijs/ kwaliteits verhouding

Fantastisch!

S’avonds besteld volgende dag in huis s’middags draaide onze vaatwasser weer als vanouds

Snel besteld snelle levering

Schakelaar van Bosch koeler nodig , dus zoiets bij Parts. nl besteld want dat is de beste.

Onderdeel wat bij Philips zelf niet leverbaar was hier gelukkig wel. Snelle levering

Besteld volgende dag in huis

Maakte me even zorgen toen ik na mijn bestelling de revieuws las maar we hadden de bestelling de volgende dag al in huis. Top geregeld en we zijn blij onze koelkast is weer compleet

Snelle reacties, snelle verzending!

Snelle reacties op vragen over onderdelen. Daarna een handige link om het passende onderdeel te bestellen. De volgende dag het onderdeel al in huis! Top!

Super goede duidelijke service.

De site, het overzicht is top.. hele snelle levering goede service.

In alle opzichten uitstekend!

Goed telefonisch contact, zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen. Prima logistiek.

heel snel geleverd

onderdelen voor mijn workmate snel gevonden bij Parts, en binnen 1 dag geleverd.

Makkelijk en snel. Onderdelen opgezocht en besteld. En de volgende dag in huis. Top!

De juiste onderdelen, snel geleverd.

Duidelijke communicatie en snelle service.

Snelle levering van de gezochte onderdelen

Ik had 2 onderdelen nodig voor mijn Philips stofzuiger en als je het typenummer van je stofzuiger intikt dan krijg je exact de onderdelen die er voor jouw apparaat te koop zijn getoond; heel handig!

Snelle levering als dik oké

Goede ondersteuning en correct verwerkt en geleverd

Dank voor de snelle levering!

was top

snelle hulp bij zoeken artikel buiten assortiment

Ben snel geholpen met het zoeken naar een artikel welke niet in het normale bestand stond.

Uitstekende service

Snelle en goede hulp bij zoeken juiste onderdeel.

Snel en eenvoudig werd ik geholpen om het juiste onderdeel te vinden. Daarna snelle en correcte levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE