Snel, correct, 100%

Echt top

Snelle levering goede service

Ik had het verkeerde besteld maar kom het terug sturen. Waarop ik een snelle reactie kreeg dat het was ontvangen. En ook dat ze het betaalde bedrag zouden terugstorten. Nieuwe besteld en na een dag in huis! Super snel geregeld!!

fantasties

OP de site van PARTS.NL is alles makkelijk te vinden

Perfect geholpen en onderdeel past.

Het door jullie klantenservice aanbevolen en bestelde onderdeel past perfect. Fantastisch !

Zeer tevreden en snelle bezorging en zeer behulpzaam bij het zoeken van de registratie nummers

Duidelijke site en super snel geleverd

Het juiste onderdeel makkelijk gevonden en goed beschreven zodat je niet hoeft te twijffelen of het onderdeel dat je nodig hebt toch echt wel het goed onderdeel is. En super snel geleverd ik had het de volgende dag al in huis.

Onderdeel is compatible

Onderdeel lijkt heel erg op origineel maar mist een belangrijke aansluiting (3 draads stekkertje). Artikel ruilen kan ook niet staat op hun website.

Heel fijn verloop van bestelling tot levering…

Simpel om te bestellen en te betalen en 3 dagen na mijn bestelling thuis geleverd zonder veel poespas.De wieltjes voor mijn onderkorf van de vaat passen perfect.Besluit ik zo jullie zeker aanraden aan vrienden en familie omwille. de goede verloop bij jullie.groetjes Natascha

snel geleverd

Eenvoudig te bestellen snel geleverd opbekend tijdstip

Prima site, makkelijk bestellen en snelle goed verzorgde aflevering, geheel volgens afspraak.

Makkelijk te vinden, snel te bestellen en snel in huis.

Beste parts shop

Ik heb mijn hoogdruk reiniger zelf gerepareerd, alleen was ff moeilijk zelf de onderdelen te vinden. Via de telefoon met een hulp van de medewerker heb ik de juiste parts gevonden en offerte gekregen met de juiste onderdelen en met goede prins. Hartstikke tevreden. Dat is mijn tweede artikel bij PartsNL.

Keurige, snelle afhandeling

Duidelijke informatie op de site. Keuze tussen origineel onderdeel voor mijn Bosch vaatwasser of een gelijkwaardig goedkoper alternatief. Laatste gekozen. Voldoet prima.

Fantastische

Wat een fijn bedrijf, die er echt alles aan doet, om je te helpen, met artikel te vinden klantenservice is ook fantastisch. Niets anders als lof Top

gewoon goed

Ik moest even zoeken welk artikelen ik allemaal nodig had omdat er geen link gelegd wordt tussen lossen onderdelen maar alles is perfect toegestuurd in een dag tijd. Dit is goedkoper dan alles weggooien en nieuw kopen in onze wegwerp maatschappij.

Geweldig,top service en snel geleverd Dank u wel

Bestelt en de volgende dag geleverd, helemaal top.

het product is zoals verwacht, het is van goede kwaliteit, de levering was snel

Excellent

Website was easy to use and find spare parts needed

De product was optijd geleverd. Heel goed gedaan.

Omslachtige retourprocedure

De bestelprocedure was prima, daar heb ik werkelijk niets op aan te merken. Qua retourneren valt er echter wel wat winst te behalen. Ik heb een mail gekregen met heel veel blabla over terugbetalingen en het retourneren. Het komt er gewoon op neer dat het adres op de doos moet, inclusief RMA nummer. In de mail staat ook een link met de retourvoorwaarden, maar als ik daar op klik krijg enkel de uitzonderingen op de retourvoorwaarden. Dat was precies niet wat ik zocht, toen ik op die link klikte. Als jullie zouden afstappen van het RMA nummer en het ordernummer zouden hanteren voor retouren, zouden jullie gewoon een retouretiket in de doos bij de bestelling kunnen doen. Dan is het een kwestie van etiket op de doos plakken en klaar. Dat vermindert ook de kans op fouten, aangezien klanten dan niet zelf het adres hoeven over te nemen.

Lang vragen.

Onderdeel niet snel gevonden.

Heel snel en correct. Prima bedrijf die doet wat hij beloofd.

Prima bedrijf met snelle service.

Geen problemen het juiste onderdeel snel geleverd.

Duidelijke site waardoor makkelijk het juiste onderdeel kan worden geselecteerd.

Snel en accuraat geleverd! Zondag besteld maandag in huis. Bestellen via website is erg gemakkelijk

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE